16.8 C
Arta
10 Μαΐου 2024

Ο Πάνος Καραγιώργος για την αποχώρησή του από υποψήφιος: ΛΙΓΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε επίσης

Αφού πέρασαν λίγες μέρες, αφού η πίκρα για την αποτυχία του εγχειρήματος καταλάγιασε, θεωρώ πως πρέπει να πω λίγα λόγια δημόσια, σχετικά με την παραίτηση από την προσπάθεια για τη δημιουργία συνδυασμού, με στόχο τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές..

Στις 19 Ιουλίου 2023, συμφωνήσαμε με συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, να διερευνήσουμε τη δυνατότητα δημιουργίας συνδυασμού, με κορμό το κόμμα μας, για τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023..

Σ’ αυτή την προσπάθεια, προτάθηκα εγώ ως επικεφαλής του συνδυασμού..

Στις αμέσως επόμενες μέρες, ξεκίνησα τη διερεύνηση της δυνατότητας σχηματισμού δημοτικής παράταξης, με τη βοήθεια των συνεργατών μου, των φίλων μου και των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ..

Γρήγορα έγινε αντιληπτό, ότι υπήρχε τεράστια δυσκολία σχηματισμού συνδυασμού, αφού η ανταπόκριση του κόσμου για τη συμμετοχή του, δεν ήταν η αναμενόμενη..

Λαμβανομένων υπόψη : αφενός της μη ικανοποιητικής ανταπόκρισης των συνδημοτών μας για τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό μας, και αφετέρου των πιεστικών χρονικών ορίων για το σχηματισμό του συνδυασμού, γνωστοποίησα στα αρμόδια κομματικά όργανα [Νομαρχιακή Επιτροπή – Νομαρχιακή Ολομέλεια – Γραμματεία Νομαρχιακής Επιτροπής] την τεράστια δυσκολία του εγχειρήματος, αφού δεν βρίσκαμε υποψηφίους..

Αποφασίστηκε να προσπαθήσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη, στο οποίο και πάλι η ανταπόκριση δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη..

Μπροστά σε αυτά τα αδιέξοδα και επειδή ένοιωθα πως η υποψηφιότητά μου δεν ήταν όσο θα χρειαζόταν αποδεκτή, στη Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στις 7-8-2023, ανακοίνωσα την παραίτησή μου, έτσι ώστε ο πολιτικός μας οργανισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, να έχει τα χρονικά περιθώρια να αναζητήσει και να διερευνήσει, μιάν άλλη υποψηφιότητα..

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς :

-όσες και όσους υποψήφιους συμπορεύτηκαν μαζί μας,

-τους άμεσους συνεργάτες μου, που πρόσφεραν ολόθερμα τη βοήθειά τους,

-τους αγαπημένους φίλους, που μοιράστηκαν τις αγωνίες μας,

-τους πολιτικούς συντρόφους, που συνέδραμαν την προσπάθεια ανυστερόβουλα..

Κρατώ τις καλές στιγμές, τη ζεστασιά, τις φιλίες που αναπτύχθηκαν και υπόσχομαι πως δεν θα χαθούμε..

Έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες ακόμη..

Παρά την πίκρα για την αποτυχία του εγχειρήματος, απομένει η γλυκειά επίγευση, ότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ!!

Θα μου επιτραπεί να κάνω μιάν ειδικότερη αναφορά στη Μαργαρίτα, την Όλγα, το Βασίλη, το Γρηγόρη, την Αγλαΐα, τα παιδιά της Νομαρχιακής Επιτροπής και να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη της προσπάθειας..

Κοντολογίς, αυτό είναι το χρονικό της υπόθεσης και ουδέν έτερον, παρά τα όσα συκοφαντικά και κακόβουλα ψιθυρίζονται..

Η ζωή, οι χαρές, οι λύπες, οι αγωνίες, οι αγώνες συνεχίζονται!!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα