20.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Ο Δημήτρης Κολιούλης μιλάει για την ετήσια εκδήλωση αποφοίτων του Φροντιστηρίου ΚΥΚΛΟΣ (vid)

Διαβάστε επίσης

Ο καθιερωμένος πλέον χορός των επιτυχόντων στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΟΣ πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Άρτας στην καφετέρια ΑΡΤΙΖΑΝ και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία πριν το επόμενο βήμα τους ως φοιτητές να γιορτάσουν με τους δασκάλους τους, αλλά και παλιούς απόφοιτους.

Ο καθηγητής Δημήτρης Κολιούλης μιλάει στην “Α” και τον Γιάννη Καϊντάση για τους λόγους για τους οποίους ο χορός είναι τόσο πετυχημένος, αλλά και για τις προκλήσεις της νέας εποχής στην ιδιωτική ομαδική εκπαίδευση.

Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΟΣ λειτουργεί από το 1990 μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον,πετυχαίνοντας όλα αυτά τα χρόνια να έχει χιλιάδες επιτυχόντες.
Ο μαθητής λειτουργεί μέσα στην τάξη σε συνθήκες ανταγωνισμού,δηλαδή παρακινειται όχι μόνο από τους καθηγητές αλλά και από το επίπεδο της τάξης,να βελτιωθεί έχοντας συνεχώς ένα μέτρο της απόδοσης του,συγκρίνεται,αυτοπροσδιοριζεται με γνώμονα τους συμμαθητές του,με τους οποίους τελικά θα συναγωνιστεί.
Οι διδάσκοντες καθηγητές του φροντιστηριου κρίνονται,δοκιμάζονται και είναι υπεύθυνοι για το έργο που προσφέρουν και με τους χιλιάδες μαθητές που έχουν φοιτήσει στον ΚΥΚΛΟ,έχουν την εμπειρία και τη διάθεση να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα του μαθητή με τη συνεργασία των γονέων τους.
Όσον αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό,το φροντιστηριο σε συνεργασία με την εταιρεία “EMPLOY EDU” σύμβουλοι εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας,εφαρμόζει γαι δεύτερη χρονιά το τεστ επαγγελματικου προσανατολισμου που βοηθά τον μαθητή και τους γονείς να εντοπίσουν και να συνδυάσουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του με συγκεκριμένους επαγγελματικους κλάδους.
Με τους μαθητές μας έχουμε χτίσει μια σχέση ζωής και αλληλοεκτιμησης.Ο χορός επιτυχόντων είναι ένας θεσμός πλέον,γίνεται κάθε χρόνο και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τους μαθητές μας με τους οποίους μοιραστηκαμε τα άγχη,τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους,χαρούμενους και έτοιμους να κατακτήσουν νέους κόσμους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα