23.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Χάρης Παπάζογλου: η Αναγέννηση θα μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις

Διαβάστε επίσης

Το στιγμιότυπο της φωτογραφίας του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Χάρη Παπάζογλου από το δημοτικό γήπεδο Άρτας στον προχθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα Αναγέννησης Άρτας- Απόλλωνα Παραλιμνίου, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από το Παραλίμνι με τελικό σκορ 8-9 (1-1 κ.δ.)

Στεναχωρήθηκε με το αποτέλεσμα του αγώνα της Αναγέννης Άρτας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Χάρης Παπάζογλου, καθώς εκτιμούσε ότι η αρτινή ομάδα, ήταν ανώτερη σε όλα και αδικήθηκε από την τύχη στα πέναλτι. Παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε από το γήπεδο, έδειξε την δυναμική της και είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους αρτινούς φιλάθλους σε αυτήν την αγωνιστική.
Σε κάθε περίπτωση, μας σχολίασε, πρέπει η δημοτική αρχή να υποστηρίξει την προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση της Αναγέννησης, σύμφωνα βέβαια και με την βούληση της αρτινής κοινωνίας, που θέλει την ιστορική ομάδα να πάει μπροστά.
Δεν γνωρίζουμε τι άποψη έχει επ’αυτού ο φίλος Νίκος Κουτσός, αλλά γνωρίζοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, πιστεύουμε ότι ταυτίζεται πλήρως…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα