25.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Σύσκεψη εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Διαβάστε επίσης

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας Δημήτρη Σφήκα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των σχολικών υποδομών αλλά και της σχολικής κοινότητας ώστε να τα σχολεία να είναι πανέτοιμα και να δεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς πίσω οργανωμένα. 

Επιπλέον στόχος της σύσκεψης ήταν η επικαιροποίηση – κατάθεση αιτημάτων, καθώς και η αμφίδρομη ενημέρωση μεταξύ των Διευθυντών Σχολείων και της Δημοτικής Αρχής ως προς τις ανάγκες των σχολείων τους. 

«Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων είναι προτεραιότητά μας. Όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε για να είναι τα σχολεία μας έτοιμα, αλλά αν παρατηρηθούν περαιτέρω ελλείψεις, τότε η εντολή είναι οι υπηρεσίες του Δήμου να τρέξουν αμέσως»,  ανέφερε ο κ. Σφήκας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σφήκας, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της έδωσε μεγάλη έμφαση στα έργα υποδομής για τα σχολεία και συγκεκριμένα υλοποίησε μια σειρά από έργα ενεργειακής  αναβάθμισης, έργα προσβασιμότητας καθώς και έργα επισκευών και συντηρήσεων των σχολικών μονάδων και των αύλειων χώρων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα