20.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο υπεραστικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Διαβάστε επίσης

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.» κ. Πέτρο Ρεντζέλο, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο υπεραστικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 400.000€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σε ποσοστό 76,71%, αφορά σε δράσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας του υπεραστικού οδικού δικτύου του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα της υπεραστικής οδού από την πόλη της Ηγουμενίτσας προς την παραλία Δρεπάνου, με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο υψίστης σημασίας, το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιούνται ήδη ή προγραμματίζονται, δίνουν το αντίστοιχο αναπτυξιακό και θετικό πρόσημο που έχουμε οραματιστεί. Συνεχίζουμε να δίνουμε πνοή στο όραμα μας με παρεμβάσεις σε όλες τις υποδομές του Δήμου μας».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα