18.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Άρτα: Δωρεάν έλεγχος μαστού στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Τσιρογιάννης: «Έχουμε πλήρη συνείδηση πως ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει τους οικονομικά ασθενέστερους. Αυτό κάνουμε και τώρα για όλες τις ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου».

Ο Δήμος Αρταίων, πιστός στη δέσμευσή του να προσφέρει δωρεάν κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες, προχωρά σε αγαστή συνεργασία με την Α΄ΤΟΜΥ Άρτας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας « ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ» και φυσικά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστού.

Έτσι, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται στην Άρτα την Δευτέρα 18 και την Τρίτη  19 Σεπτεμβρίου 2023, στον Προαύλιο Χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άρτας.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

–      Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας, στα τηλέφωνα 26810 24 506  Α΄ΤΟΜΥ Άρτας και  6974313153 «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ».

–      Η μαστογραφία είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

–      Αφορά γυναίκες από 35 έως 49ετών και από 70 και άνω.

–      Αφορά γυναίκες που δεν είναι με έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν – 5 ημέρες μετά).

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα