24.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Ανάδοχος και Πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για νέα έργα: αναβάθμιση πλατειών και νέα πλατεία στον οικισμό της Νέας Βίγλας.

Διαβάστε επίσης

Χρ. Τσιρογιάννης«Ξεκινάμε νέα έργα σε Αγ. Αναργύρους, Εργατικές  Κατοικίες,  Καλαμιά,  Αμμότοπο, Στρογγυλή, Πλησιούς, Αμπέλια και Νέα Βίγλα, προϋπολογισμού περίπου 1εκ. ευρώ».

Ανάδοχος και πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για δύο ακόμη νέα έργα βελτίωσης αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών, που σχεδίασε και χρηματοδότησε η Δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες ύστερα από έγκριση της  οικονομικής επιτροπής του πρακτικού του διαγωνισμού  (αριθμ.378/2023), με εγκατάσταση της Κοινοπραξίας «Σωτήριος Σφήκας – Λάμπρος Δ. Βαρέλης »  για το έργο  Εξωραϊσμός – αναβάθμιση πλατειών στις περιοχές των Αγ. Αναργύρων, των Εργατικών Κατοικιών, της Καλαμιάς, του Αμμότοπου, της Στρογγυλής, των Πλησιών και των Αμπελίων. Μια παρέμβαση που περιλαμβάνει συντήρηση κοινόχρηστων χώρων, κατασκευή και συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά led, κατάλληλο για αστικό φωτισμό υπαίθριων χώρων, σε ιστούς ύψους 3μ ή 4μ.,κ.α, προϋπολογισμού 575.000 ευρώ και χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους.Τέλος, μετά και από έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου του πρακτικού του διαγωνισμού (αριθμ. 379/2023), ορίστηκε και αναλαμβάνει  να ξεκινήσει εντός των ημερών το έργο ο εργολάβος “Β. Γκαρζώνης και ΣΙΑ Ε.Ε,  στον οικισμό της Νέας Βίγλας”, με προϋπολογισμό 223.000 ευρώ μέσα από δημοτικούς  πόρους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα