14.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Στο Κέντρο Υγείας Άρτας ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Διαβάστε επίσης

Χρ. Τσιρογιάννης «Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές της πανδημίας, στηρίξαμε τις προσπάθειες του προσωπικού των δομών υγείας της περιοχής μας για να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες μας. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα όπου χρειαστεί».

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής αρχής και της Παράταξης του, περιόδευσε στις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Άρτας  και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς.

Ακολούθησε συνάντηση με την συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Νατάσα Φάκου, η οποία τον ενημέρωσε για τις βασικές ελλείψεις που υπάρχουν σε ειδικότητες, προκειμένου να μπορέσει  λειτουργεί το Κέντρο  για έκτακτα περιστατικά με  σύστημα των καθημερινών 24ωρων εφημεριών.  Τόνισε βέβαια τη αρίστη συνεργασία που έχει με τον Δήμο είτε σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης είτε με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και την Βοήθεια στο Σπίτι.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι και ο Δήμος θα προβεί σε παρεμβάσεις προς τον υπουργό Υγείας προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων όπως  η στελέχωση του Κέντρου με επιπλέον προσωπικό και χρηματοδότηση για εξοπλισμό και βελτίωση των υποδομών, αλλά και των περιφερειακών και αγροτικών ιατρείων, ώστε να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δημότες. Στάθηκε δε  και στην αποκατάσταση του εξωτερικού χώρου ώστε να διαμορφωθεί ένας ασφαλές χώρος στάθμευσης για προσωπικό και ασθενείς. «όταν ολοκληρωθούν τα όποια νομικά ζητήματα γιατί ο χώρος δεν μας ανήκει , θα αναλάβουμε  όλες τις απαιτούμενος ενέργειες ώστε η είσοδος του χώρου στάθμευσης να είναι από την πίσω πλευρά, ώστε να μην διαταράσσετε η καθημερινότητα του κέντρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρογιάννης. 

Ενώ συνέχισε «Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές της πανδημίας, στηρίξαμε τις προσπάθειες του προσωπικού των δομών υγείας της περιοχής μας για να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες μας. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα όπου χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα