20.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Χάρης Παπάζογλου: Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την Άρτα

Διαβάστε επίσης

Ο Χάρης Παπάζογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Γεωργία Κολιού κι έχουν δύο παιδιά. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι επέστρεψε στον τόπο του, συμμετέχοντας από τα πρώτα χρόνια της επιστροφής του στα κοινά και στα δημόσια, είτε μέσω της δουλειάς του είτε μέσω κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων. Από το έτος 1999 έως και σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με προϋπηρεσία στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Τ.Ε.Ι Ηπείρου) και είναι Διπλωματούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου Γραφείου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και Υπεύθυνος Επαρχιακού Τομέα της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.
Ο Χάρης Παπάζογλου, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σπουδή στον επαγγελματικό του χώρο, τον αθλητισμό, διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών και Κορασίδων (1999-2002), με συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2001). Διετέλεσε, επίσης, προπονητής και σε ομάδες Μπάσκετ της Άρτας. Μεταξύ αυτών και στις φοιτητικές ομάδες Καλαθοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Η κοινωνικότητά του, όμως, δεν εξαντλείται στον αθλητισμό.
Το 2014 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων και ορίζεται Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρταίων, αρμόδιος στους τομείς Παιδείας, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης (2014-2016).
Κατά τη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων διετέλεσε επίσης: Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Ηπείρου Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αρταίων Μετέχει ενεργά σε συλλόγους και φορείς και είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Πύρρος Άρτας», καθώς επίσης και Μέλος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης«Ο Σκουφάς».


Στο πολιτικό μήνυμά του αναφέρεται στους λόγους της υποψηφιότητάς του και επισημαίνει:

Στις εκλογές του Οκτωβρίου καλούμαστε με την ψήφο μας να αποφασίσουμε για την τύχη του Δήμου μας. Αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» με υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Τσιρογιάννη με στόχο:
/ Την ανάδειξη και προβολής της περιοχής μας, του φυσικού και πολιτιστικού της πλούτου
/ Την βελτίωση των υποδομών (οδικό δίκτυο, ύδρευση, ηλεκτροφωτισμός κ.λ.π.)
/ Την στήριξη της τοπικής οικονομίας
/ Την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών
/Την συνεργασία με τους Συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Άρτας
Μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί στηρίζοντας τον συνόυασμό ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με υποψήφιο Αήμαρχο τον Χρήστο Τοιρογιάννη, ώστε να συνεχίσει το έργο του με ανανεωμένη και ισχυρή Δημοτική Ομάδα.
Ελπίζω ότι η ψήφος των συνδημοτών μου θα εκφραστεί με την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και θα αγωνιστώ για να την τιμήσω.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα