20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Η ήρεμη δύναμη του Θωμά Πάλλα

Διαβάστε επίσης

Ο Θωμάς Πάλλας είναι ένα πρόσωπο οικείο στην εφημερίδα μας και αυτό ίσως θα σήμαινε ότι μπορεί να μην είμαστε αντικειμενικοί στην παρουσίασή του.
Δεν θα αναφερθούμε λοιπόν στον χαρακτήρα του, τη προσωπική νηφαλιότητά του στις δύσκολες καταστάσεις και το ήθος που τον χαρακτηρίζει, αλλά σε γεγονότα της πολιτικής περιόδου, που μόλις μας πέρασε.
Συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής, προκειμένου να υποστηρίξει τον αγώνα της αγαπημένης του συμφοιτήτριας Λίτσας Κιτσαντά.
Παρόλα αυτά, η στάση του δεν ήταν παθητική και διακοσμητική, αλλά αντιθέτως γρήγορα, αναδείχθηκε σε ένα πρόσωπο με μεγάλη οργανωτική ικανότητα, πολιτική σταθερότητα και κοινωνική αποδοχή. Έτσι στην εκλογική διαδικασία, παρά το γεγονός ότι ήταν στην αρχή ένα αουτσάϊντερ, μπόρεσε και έλαβε μια πολύ καλή εκλογική θέση, η οποία συνέβαλε στο να αναδειχθεί τον τελευταίο χρόνο δημοτικός σύμβουλος, έπειτα από την απόφαση της Λίτσας Κιτσαντά να αποσυρθεί από την θέση.
Ο Θωμάς, στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ανέδειξε την σοβαρότητα των θέσεων του, εργαλειοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο την άριστη νομική του κατάρτιση και την έντονη κοινωνική του παράσταση.
Χωρίς να υπερβάλλουμε ανέδειξε το πρόσωπο του δικηγόρου- δημοτικού συμβούλου, που δεν αερολογεί, αλλά με στάση ευθύνης, χωρίς όμως νομικίστικα στερεότυπα, μπορεί να έχει την οπτική των θεμάτων που συζητούνται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η τεχνοκρατικότητα της Βάσως Αμπελογιάννη και η νομική και η κοινωνική παιδεία του Θωμά Πάλλα να εκτινάξουν την δυναμική του συνδυασμού, αλλά και της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αρταίων.
Ελπίζουμε να το ξαναδούμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Καλή επιτυχία Θωμά.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα