17.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Η Μαίρη Λυγούρα τάραξε τα νερά…

Διαβάστε επίσης

Η δικηγόρος Μαίρη Λυγούρα- Γάτσιου είναι μια από τις γνωστές προσωπικότητες του συνδυασμού “ΑΡΤΑ υπεύθυνα μαζί”, είναι ιδιαιτέρως κοινωνική και αγαπητή σε όλη την Άρτα. Γι’αυτό και ήταν ευχάριστη η έκπληξη της συμμετοχής σε ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, καθώς γνωρίζουμε ότι τα στάνταρ της επιλογής είναι υψηλά και η όποια απόφαση δεν προήλθε βιαστικά και χωρίς σκέψη…
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, ότι η συμμετοχή της Μαίρης στην Αυτοδιοίκηση έχει κίνητρα αμιγώς ανιδιοτελή… Να σημειώσουμε δε ότι και η μέχρι τώρα συμμετοχή της και δράση της μας εξέπληξε ευχάριστα, γιατί γνωρίζαμε την Μαίρη, ως ένα άτομο ήπιο και χαμηλών τόνων και πληροφορούμαστε ότι δίνει τον προεκλογικό της αγώνα με δυναμικότητα, παλμό και αληθινό ενδιαφέρον, χωρίς παρόλα αυτά να εκπίπτει από τις αρχές της και τις αξίες της.
Η Μαίρη είναι εκτός από δικηγόρος, μια κοινωνική προσωπικότητα, με ενδιαφέρον για τα πράγματα γύρω της και με διάθεση να συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί για να αλλάξει προς το καλύτερο η Άρτα και η κοινωνία μας. Έχει αναφορές και από τον κάμπο, τους Πλησιούς, αλλά και από τα ορεινά και συγκεκριμένα από την Πράμαντα και τους Μελισσουργούς.
Είναι παντρεμένη με το Βαγγέλη Γάτσιο, επιχειρηματία – “Ποτοποιία Γάτσιος”- και έχουν δυο παιδιά!
Από την Μαίρη περιμένουμε να τύχει της ανταπόκρισης, που της αξίζει και βέβαια την επόμενη ημέρα να έχει έναν ρόλο πιο έντονο στα κοινά του Δήμου μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα