18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Ο μεγάλος νικητής των εκλογών…

Διαβάστε επίσης

Ήταν ένας κρύος Δεκέμβριος, όταν ο Στάθης Μπαρτζώκας, ο γνωστός αρτινός ψυχίατρος, μίλησε για όλους και για όλα στην εφημερίδα μας και στον Γιάννη Καϊντάση.
Ήταν η περίοδος, που στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο Στάθης Μπαρτζώκας φερόταν να είναι ο επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, καθώς είχε έντονη, καθημερινή και συνεχή παρέμβαση, μέσω των κοινωνικών δικτύων για τα θέματα του Δήμου Αρταίων… Στην συνέντευξη έκλεισε το θέμα της υποψηφιότητάς του, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι να προχωρήσουν κάποια πράγματα στην Άρτα… Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Θέλω να είμαι βοηθός εξελίξεων…».
Στο επόμενο διάστημα ο Στάθης διαπιστώνοντας την αδράνεια της τότε δημοτικής αρχής, να αλλάξει το πλάνο αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ, ζήτησε και δια μέσω της εφημερίδας «ν. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», να γίνει μια επαγγελματική δημοσκόπηση, από εταιρία εγνωσμένου κύρους, όπως και εγένετο.
Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης γρήγορα αξιοποιήθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αμέσως ενημερώθηκε ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας και τότε υφυπουργός Γιώργος Στύλιος, ο οποίο παρενέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων και ζήτησε να αλλάξει η χρήση του ΞΕΝΙΑ. Γρήγορα και ενώ η προεκλογική περίοδος έτρεχε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της δημοσκόπησης και για τον λόγο αυτόν κατά την ομιλία του στην Άρτα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα ιδιαίτερο τοπικό θέμα και απευθυνόμενος στον Δήμαρχο κ. Τσιρογιάννη σημείωσε ότι θα αναζητηθούν εναλλακτικές για την περίπτωση του ΞΕΝΙΑ…
Στην συνέχεια μέσα, το πλάνο του Στάθη Μπαρτζώκα, υιοθέτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας, ο οποίος και το έθεσε στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ως άμεση προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής.
Η συμμετοχή του Στάθη Μπαρτζώκα στα κοινά, ήταν πλέον μια επιλογή, που σχετιζόταν με την ανάγκη του, θεσμικά να εισάγει θέματα, που μέχρι τότε δεν μπορούσαν να προχωρήσουν.
Ήδη το κοινό αίσθημα υποστηρίζει ότι ο Στάθης είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, καθώς ήδη ένα μεγάλο μέρος του προεκλογικού αγώνα και της ατζέντας όλων των συνδυασμών, φαίνεται ότι τα έχει εισάγει αυτός στον δημόσιο διάλογο και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένα.
Ήδη εκτός από τον Χριστόφορο Σιαφάκα και ο Χρήστος Τσιρογιάννης, με την κυβερνητική στήριξη, έχει ταχθεί στην αναζήτηση χρήσης ξενοδοχείου για το ΞΕΝΙΑ.
Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα ο Στάθης Μπαρτζώκας, θα είναι αυτό που αληθινά επιθυμεί: βοηθός εξελίξεων στα τοπικά πράγματα της Άρτας.
Και είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί και εμπνέει ανθρώπους δημιουργικούς για να προχωράνε παρακάτω την Άρτα…
Καλή επιτυχία Στάθη!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα