24.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα Σωτήρη Βασιλάκη

Διαβάστε επίσης

Μετά την ολοκλήρωση της σταυροδοσίας των υποψηφίων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, από καρδιάς, για την στήριξη σας προς στο πρόσωπο μου και τον συνδυασμό Αρτινών Συνεργασία του Χρ. Τσιρογιάννη, καθώς βάσει των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών, εκλέγομαι δεύτερος -σε σταυρούς προτίμησης- τοπικός σύμβουλος Δ. Αρταίων από την παράταξή μας. 

Αρχικά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Κυρίως, όμως, θα ήθελα να ευχαριστώ όλους εσάς που με ψηφίσατε και με στηρίξατε στις τελευταίες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, προσφέροντας μου την ευκαιρία να υπηρετήσω την αυτοδιοίκηση από διαφορετικές θέσεις, συμβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Προσωπικά, ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος, υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα για μια ανεπτυγμένη πόλη, για έναν καλύτερο τόπο να ζούμε.

Επιπλέον, θα ήθελα να δώσω “συγχαρητήρια” σ’ όλη την ομάδα των “Αρτινών Συνεργασία” που συμπορευτήκαμε, δίνοντας έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Πράγματι, δώσαμε την μάχη μας, χωρίς απρέπειες ή πολιτικό μένος, με σεβασμό σ’ όλους εσάς και με γόνιμη αντιπαράθεση. Στην νέα σελίδα του Δήμου μας θα είμαστε δίπλα σας, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, με έτοιμες προτάσεις για την πόλη μας.

Καλή δύναμη στην νέα δημοτική αρχή! 

Σωτήρης Βασιλάκης

Τοπικός Σύμβουλος Δ. Αρταίων

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα