15.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

Τέτοια πρέπει να γίνονται…

Διαβάστε επίσης

Παρά το γεγονός ότι η black Friday διαφημίστηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο, σαν κάτι αντίστοιχο με την Λευκή νύχτα, φαίνεται ότι δεν είχε αντίστοιχη επιτυχία, ελέω του καιρού. Βέβαια φαίνεται ότι η διοργάνωση ήταν και λιγότερο επίσημη και αναγνώστες που επισκέφθηκαν τον χώρο, μας παρουσίασαν μια κάπως μίζερη εικόνα, που βέβαια δεν είναι αντάξια του Εμπορικού μας κόσμου: μια τέντα, δυο θερμάστρες υγραερίου, μουσική που έπαιζε ένα μάλλον μέλος του Συλλόγου και προσκλήσεις από την ντουντούκα για να πάρει κουπόνια ο κόσμος.
Μπήκα και είδα σε βίντεο στα social media τις ζωντανές αναμεταδόσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Χουλιάρα και είδα ότι η πραγματικότητα ήταν λίγο τι πιο στενάχωρη από αυτό που μου μετέφεραν…


Από την αφίσα της εκδήλωσης, είδαμε συνδιοργανωτές και ΝΠΔΔ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και την ΑΔΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Αρταίων, προανήγγειλε LIVE (περίμεναν κάποιο συγκρότημα μάλλον και επιστρατεύτηκε ο dj?) με διαδραστικές εκδηλώσεις και PARTY!!!
Φαντάζομαι ότι αν ο καιρός ήταν καλός, θα γινόταν τρελό ΠΑΡΤΥ στην κεντρική πλατεία της Άρτας, με την τέλεια αυτή συνδιοργάνωση. Καλή διάθεση να υπάρχει και το πάρτυ μπορεί να συνεχιστεί και κάποια άλλη στιγμή.
Φαντάζομαι ότι και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και η ΑΔΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Αρταίων αντελήφθησαν την μεγάλη δυναμική, που τέτοιου είδους διοργανώσεις έχουν και ως συνδιοργανωτές θα καταβάλλουν την οικονομική τους υποχρέωση στο ακέραιο (δεν ρωτάμε πόση είναι), ώστε να επαναλαμβάνονται στο μέλλον τέτοια ΠΑΡΤΥ…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα