14.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού στον Αρχαιολογικό Χώρο του ΟΡΡΑΟΝ

Διαβάστε επίσης

Ο Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας δηλώνει την ικανοποίηση του για την έναρξη των εργασιών καθαρισμού στον Αρχαιολογικό Χώρο του ΟΡΡΑΟΝ.

Το συνεργείο καθαρισμού του Χώρου, από την ανεξέλεγκτη βλάστηση, άρχισε τις εργασίες την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια για την πρωτοβουλία αυτή τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την αποστολή του συνεργείου καθαρισμού στον Αρχαιολογικό Χώρο του ΟΡΡΑΟΝ.

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την συνολική δράση του, σχετικά με τον Αρχαιολογικό Χώρο του ΟΡΡΑΟΝ, τον άξιο συνεργάτη του Ομίλου μας, το δραστήριο στέλεχος των πολιτιστικών δράσεων της περιοχής, τον κ. Χρήστο Αποστόλου, ο οποίος με τις συνεχιζόμενες ενέργειες του έχει συμβάλλει σημαντικά στην προβολή του Αρχαιολογικού Χώρου και στην αναγκαιότητα λήψης των απαραίτητων μέτρων για την προστασία του.

Αναμένουμε και τις επόμενες ενέργειες των αρμοδίων Αρχών, τόσο του Υπουργείου Πολιτισμού όσο και της Περιφέρειας Ηπείρου για την λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε να προστατευθούν τα υπάρχοντα οικοδομήματα, τα ερείπια, η Ακρόπολη και οι Τάφοι του Αρχαιολογικού αυτού Χώρου.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας, ο οποίος και παλαιότερα με ανακοινώσεις του έχει ασχοληθεί με το θέμα, συνεχίζει την δράση του και δηλώνει ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όποια προσπάθεια αξιοποίησης του ιστορικού αυτού Χώρου χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα