22.8 C
Arta
5 Μαΐου 2024

Πλούσιο το Χριστουγεννιάτικο καλάθι για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων

Διαβάστε επίσης

Πλούσιο θα είναι το Χριστουγεννιάτικο καλάθι για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων, το οποίο εξυπηρετεί  204 οικογένειες, ανάμεσά τους περίπου 150 παιδιά.

Η Χριστουγεννιάτική διανομή η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της δομής, περιλαμβάνει νωπό κοτόπουλο, χοιρινές μπριζόλες, σπάλα μόσχου, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, τοματοχυμός, ρύζι, ζυμαρικά και κριθαράκι. 

Σε οικογένειες που υπάρχουν ανήλικα μέλη διανέμεται γάλα εβαπορέ (κουτί). Επίσης θα διανεμηθούν βρεφικά αφρόλουτρα σε ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους όσοι συνεισφέρουν στις δράσεις αλληλεγγύης και εύχεται σε όλους, Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

C:\Users\user\Desktop\Υπολογιστής Άννας\ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ\LOGO ΕΙΚΟΝΕΣ\ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΕΣΠΑ\EU_EKT.jpg
C:\Users\user\Desktop\Διοικητικός Φάκελος!\2014-20-epirus-1288x724.jpg

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα