18.8 C
Arta
20 Μαΐου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων  με το Δ.Σ.  της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας  

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με το Δ.Σ.  της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας  είχε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, αφού του ευχήθηκαν καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα, συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους  και τους πολίτες.

Συγκεκριμένα η Ένωση των Αστυνομικών υπαλλήλων ενημέρωσε τον κ. Σιαφάκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Αστυνομίας, όπως η υποστελέχωση και οι ελλείψεις εξοπλισμού και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Από την πλευρά του ο  Δήμαρχος αναγνώρισε το σπουδαίο έργο που επιτελούν και τόνισε πως  πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η προστασία των πολιτών και της περιουσίας αυτών. Παράλληλα συζητήθηκαν  θέματα ασφάλειας και μείωσης της παραβατικότητας και με γνώμονα αυτό,  διαβεβαίωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει ενεργά το έργο της Αστυνομίας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των όποιων προβλημάτων απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας ώστε να επιτελούν απρόσκοπτα το καθήκον τους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα