17.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Διαβάστε επίσης

Την 10-1-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά Βασίλειο και αφού του ευχηθήκαμε να έχει καλή συνέχεια στο έργο του, αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας, καθώς και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου της Δ.Α. Άρτας.

Από την πλευρά του, ο κ. Ψαθάς διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς.

Εν συνεχεία την 11-1-2024, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας συνάντησε τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Σιαφάκα Χριστόφορο και αφού του ευχηθήκε να έχει καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, πραγματοποιήθηκε μια εκτενής και λεπτομερής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Αστυνομίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, όπως η υποστελέχωση και οι ελλείψεις εξοπλισμού. 

Απο την πλευρά του ο κ. Σιαφακας διαβεβαίωσε οτι ως νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει ενεργά και υπεύθυνα το έργο της Αστυνομίας, αλλά και θα καταβαλει καθε δυνατή προσπάθεια για την απτή βελτίωση των προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα