25.9 C
Arta
8 Σεπτεμβρίου 2024

Πετυχημένη η Δράση των Φίλων του Παραποτάμιου Πάρκου…

Διαβάστε επίσης

Με μια όμορφη πρωτοβουλία οι Φίλοι του Παραποτάμιου Πάρκου συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και προχώρησαν στον καθαρισμό της έκτασης και έδωσαν το σύνθημα για να μετατραπεί ο χώρος αυτός σε κέντρο της καθημερινής μας χρήσης και ενδιαφέροντος.

Ο Βασίλης Ζιώβας, από τους συντονιστές της παρέμβασης, με ανάρτησή του στα social media, επισημαίνει την σημασία της δράσης, το μεγάλο ενδιαφέρον και την συμμετοχή που είχε και συγχρόνως καθησύχασε όλους εκείνους που αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό την πρωτοβουλία.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Άρτα, το σημερινό ΡΑΝΤΕΒΟΎ στο Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας ήταν…- Ένας υπέροχος, διαφορετικός περίπατος !!!

– Μία μεγάλη, πρωτόγνωρη ικανοποίηση !!!

– Μια αποτελεσματική παρέμβαση !!!

-Μια υποδειγματική πρωτοβουλία !!!

Ξεπέρασε και τις ποιό αισιόδοξες προβλέψεις, η σημερινή παρέμβαση, των Φίλων του Παραποτάμιου Πάρκου Άρτας !!!

* Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους που είτε δια ζώσης, είτε με τα εκατοντάδες μηνύματα έκριναν θετικά και επιβράβευσαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία !!!

* Θα θέλαμε επίσης να καθησυχάσουμε και τους

ελάχιστους που νόμισαν ότι…κολλήσαμε την “ασθένεια του εθελοντισμού” και ότι θα αναλάβουμε σε μόνιμη βάση την καθαριότητα του Πάρκου!!!!

Να ενημερώσουμε την κάθε κακοπροαίρετη “θειτσα Γιώτα” ότι η σημερινή μας παρέμβαση έγινε με την βοήθεια προσωπικού της καθαριότητας και ότι δεν κινδυνεύουν από …εμάς !!!

Δείξαμε και αποδείξαμε στην πράξη ότι: Το Πάρκο μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεί βασική προτεραιότητα του τομέα καθαριότητας του Δήμου, με την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού !!! ( Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε )

Από την πλευρά μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους εργαζόμενους της καθαριότητας και τους λέμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε εργασιακή διεκδίκηση !!!

** Ένα πολύ χρήσιμο συμπέρασμα, που έδειξε το είδος, της μεγάλης ποσότητας σκουπιδιών που συλλέξαμε, είναι ότι:

Οι πηγές των σκουπιδιών διακρίνονται σε τρεις:

1. Περιοχή το γηπέδου !!!

2. Οι χώροι γύρω από τα παγκάκια !!!

3. Στους περιπατικους δρόμους !!!

*** Οι επόμενες συναντήσεις μας, οι κάθε είδους επικοινωνία μας θα κινηθούν γύρω από το πρόγραμμα προτάσεων – αιτημάτων που έχουν σχέση με την μετατροπή του Πάρκου σε ένα στολίδι για την πόλη μας, ένας τόπος χαλάρωσης για τους Αρτινους, ένας πόλος έλξης για όλο τον κόσμο !!!

Ευχαριστούμε και σας καλούμε στο πλευρό μας .

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα