24.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών για τους τραπεζοκόμους

Διαβάστε επίσης

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών καταγγέλλει τη στάση του Διοικητή του Νοσοκομείου, που από τις 11 Ιανουαρίου αρνείται να συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας Άρτας, Πάντζο Περικλή, ώστε να ενημερωθεί για την έκβαση της διαδικασίας αλλαγής του καθεστώτος εργασίας των τραπεζοκόμων. 

Ο διαγωνισμός έχει κατοχυρωθεί σε εργολάβο, ο οποίος πιέζει το νοσοκομείο για την κύρωση της σύμβασης με τους εργαζομένους να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά.

Είναι πρόσφατο το παράδειγμα στον Άγιο Σάββα όπου οι συμβασιούχοι συνάδελφοι βλέπουν από τις 8 Φλεβάρη την πόρτα της εξόδου, ενώ η σύμβασή τους είχε διάρκεια μέχρι τον Απρίλη του 2024. Θα τηρηθεί η ίδια γραμμή και στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με σπάσιμο της σύμβασης;

Το προσωπικό για το 2023 στοίχισε στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου 99.000€ ενώ η διαγωνιστική σύμβαση ανέρχεται στις 140.000€!! Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που έχει ανάγκη το νοσοκομείο!

Απαιτούμε να μην πεταχτούν στο δρόμο οι συνάδελφοι που έβαλαν πλάτη σε όλη την πανδημία, με κίνδυνο της ζωής τους και την κοροϊδία των συνεχώς ανανεούμενων τρίμηνων συμβάσεων, χωρίς καμία σταθερότητα και αναγνώριση.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα