20.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Πρωταθλητές της Ευρώπης

Διαβάστε επίσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΤΑΣ

Η Ελλάδα και η κυβέρνηση της ΝΔ, επί σειρά ετών, 4,5 χρόνια και πλέον, ακολουθεί την τακτική της ανεξέλεγκτης ακρίβειας, την οποία πληρώνουν περισσότερο απ’ όλους τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Το εισόδημα των πολιτών χάνεται κυριολεκτικά κατά τις πρώτες μέρες του μήνα, στα ψηλά ενοίκια, την ενέργεια και τα τρόφιμα. Η κυβέρνηση απαντά με ψίχουλα αυξήσεων και επιδομάτων τα οποία αποτελούν κοινωνικό εμπαιγμό και δεν απαντούν ουσιαστικά και επαρκώς στην αντιμετώπιση της φτωχοποίησης των πολιτών. Αποτελεί δε, συνειδητή επιλογή να συγκεντρωθεί η οικονομία σε λίγους που απολαμβάνουν την προνομιακή κυβερνητική μεταχείριση. Φθηνή εργασία και κουπόνια για τους πολλούς, υπερκέρδη για τους εκλεκτούς.

Το ΠΑΣΟΚ προτείνει: 

  • Μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα όσο διαρκεί η κρίση
  • Ουσιαστική αύξηση πραγματικών μισθών
  • Ενίσχυση της επιτροπής ανταγωνισμού
  • Ουσιαστικούς και εκτενείς ελέγχους στην αγορά και σε όλη την αλυσίδα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας
  • Πραγματική αλλαγή παραγωγικού μοντέλου

Για όλα αυτά και όσα ακόμα ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες,

  1. Το ΠΑΣΟΚ Άρτας, αναλαμβάνει δράσεις για ενημέρωση των πολιτών που αφορούν τις θέσεις και τις προτάσεις του, το Σάββατο 27-01-2024 και ώρα 10:30 πμ, συνομιλώντας και ενημερώνοντας τους πολίτες στον εμπορικό δρόμο της πόλης με αφετηρία τα γραφεία της ΝΕ Άρτας, με διανομή έντυπου υλικού. 
  2.  Καλεί τους πολίτες της Άρτας, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πίτας στις 2 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Παρασκευή, στην Αίθουσα του καφέ ΒΥΖΑΝΤΙΟ στην κεντρική πλατεία Άρτας και ώρα 7:00 μμ. Σας περιμένουμε, σας θέλουμε όλους εκεί.

Άρτα, 19-01-2024

Οι εκπρόσωποι τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Άρτας

Ράνια Τρομπούκη, Θοδωρής Γόγαλης

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα