14.7 C
Arta
7 Μαΐου 2024

Συνάντηση Γ. Στύλιου με την Ένωση Αστυνομικών Άρτας

Διαβάστε επίσης

 Την 19-01-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ με τον Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στύλιο Γεώργιο όπου  αναφερθήκαν σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής.

 Του τονίσανε τη αναγκαιότητα να είναι δίπλα  σε όλες τις ενέργειές, αρχής γενομένης της επιτακτικής ανάγκης ενίσχυσης της Διευθυνσής  εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων για το έτος 2024, καθώς στη Διεύθυνσή   αρκετοί αστυνομικοί έχουν ήδη συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους, με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια να αναμένεται ένας σημαντικός αριθμός συνταξιοδοτήσεων λόγω ορίου ηλικίας. Επίσης τον ενημερώσανε και ζητήσανε την παρέμβασή του για τις σημαντικές ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχουν στη Διευθυνσή Άρτας.

Από την πλευρά του, ο κ. Στύλιος διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα