16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

«Η Οικογένεια και το σχολείο ως πυλώνες διαπαιδαγώγησης ενάντια στις διάφορες μορφές κακοποιητικών συμπεριφορών των ανηλίκων»

Διαβάστε επίσης

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας διοργανώνει εκδήλωση  με τον Δήμο Αρταίων και τη Μητρόπολη Άρτας, σε συνεργασία με το 7ο Δ.Σ. και το Δ.Σ. Άνω Καλεντίνης,  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, το Σάββατο, στις 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6:00΄ – 9:00΄μ.μ., στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Αγίου Μάξιμου του Γραικού με θέμα: «Η Οικογένεια και το σχολείο ως πυλώνες διαπαιδαγώγησης ενάντια στις διάφορες μορφές κακοποιητικών συμπεριφορών των ανηλίκων»,  με προσκεκλημένη την  Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας κ. Μαρία –Αλεξάνδρα Κεφάλα.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι:

  • Κωνσταντίνος Κώτσης, Επίκουρος Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής, στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Αγγέλα Τσώλα,  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού-Κοινωνικών Δομών & ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού.
  • Θεόδωρος Γούσιας,  Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Άρτας.
  • Χριστίνα Ρίζου,  Υπαστυνόμος  Α΄  του Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Ιωαννίνων
  • Δρ. Κλεοπάτρα Βασιλείου, Διευθύντρια ΔΙ.Π.Ε. Άρτας.

Η θεματολογία της εκδήλωσης, θα δώσει το έναυσμα ώστε να διεξαχθεί μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, να ανταλλαχθούν χρήσιμες απόψεις, να διατυπωθούν προτάσεις και να προταθούν λύσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση αυτού του καίριου και σοβαρού φαινομένου.

Η Διευθύντρια ΔΙ.Π.Ε. Άρτας

Δρ. Κλεοπάτρα Ν. Βασιλείου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα