19.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Συνάντηση Δ.Σ. Μακρυγιάννη με τον δήμαρχο Αρταίων

Διαβάστε επίσης

Το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» είχαν συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα στο γραφείο του Δημάρχου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων το, προκειμένου να τον συγχαρούν και να  ευχηθούν καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού κ. Κωσταντίνος Χαρακλιάς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αγγέλα Τσώλα. Συζητήθηκαν τρόποι οργάνωσης και προώθησης των πολιτιστικών πρωτοβουλιών, εκδηλώσεων  και δράσεων στο Δήμο με την συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων και της Δημοτικής Αρχής αλλά και των τοπικών φορέων, με σκοπό την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης και της περιοχής μας. Μεταξύ των θεμάτων συζητήθηκαν η διοργάνωση του 2ου Θρησκευτικού Φεστιβάλ του Συλλόγου μας στις Βυζαντινές εκκλησίες της πόλης, η συμμετοχή του Συλλόγου στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις και στις εκδηλώσεις του Δήμου για την απελευθέρωση της πόλης καθώς και τον σχεδιασμό υλοποίησης  θεατρικού και χορευτικού φεστιβάλ. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με  τη διαπίστωση ότι η επιτυχία  απαιτεί τη συνεργασία όλων,  και η  νέα Δημοτική Αρχή υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία όλων των πολιτιστικών φορέων για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την αναβάθμιση της πνευματικής ζωής και την εξωστρέφεια με σκοπό την προβολή  του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος του τόπου μας.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα