14.7 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Εθελοντική Αιμοδοσία Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Αρταίων. Αίμα: Η Πολύτιμη Δωρεά από  τους εργαζόμενους προς τον συνάνθρωπο

Διαβάστε επίσης

Η Διοίκηση του Δήμου χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά την επιτυχημένη πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας από τους υπαλλήλους του Δήμου μας, η οποία  πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η μαζική προσέλευση – καθώς προσήλθαν 37 άτομα και συνελέγησαν 26 φιάλες αίμα-   αποτελεί ένα εξέχον παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Η συμμετοχή των εργαζομένων μας σε αυτή την πρωτοβουλία αποτελεί μια ενεργό έκφραση της κοινωνικής μας ευαισθησίας και ευθύνης.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους, αλλά και προς το Τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Άρτας που έκανε τις αιμοληψίες, σημειώνοντας ότι: «”Είναι μεγάλη τιμή και χαρά η ανταπόκριση από τους υπαλλήλους του Δήμου μας  σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Η δωρεά αίματος είναι πράγματι η πιο πολύτιμη πράξη που μπορούμε να κάνουμε για τον συνάνθρωπό μας. Είναι πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που μπορεί να σώσει ζωές και να φέρει ελπίδα σε ανθρώπους που τη χρειάζονται. Καλώ όλους  να ενισχύετε τέτοιες προσπάθειες που αποτελούν πρότυπο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στην κοινότητά μας».

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αγγέλα Τσώλα, η οποία και οργάνωσε την εν λόγω δράση, τόνισε: «”Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για εμάς που οι υπάλληλοι του Δήμου Αρταίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, τη δωρεά αίματος. Το αίμα είναι πράγματι η πιο πολύτιμη δωρεά που μπορούμε να κάνουμε, καθώς μπορεί να σώσει ζωές και να δώσει ελπίδα σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες και τους συνεργάτες μας να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία και να συμμετάσχουν ενεργά σε παρόμοιες  πρωτοβουλίες.”

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει  τις θερμές της ευχαριστίες σε κάθε υπάλληλο που συνέβαλε σε αυτή  την προσπάθεια και προτρέπει  κάθε μέλος της κοινότητάς μας να ακολουθήσει το παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα