17.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη;

Διαβάστε επίσης

Πλέον η κεντρική ειδησεογραφία, παρουσιάζει ως πιθανό το ενδεχόμενο η αρτινή βουλεύτρια και Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη να είναι το πρόσωπο που θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή την φορά ως εκπρόσωπος του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Τα άλλα πρόσωπα, που παρουσιάζονται ως οι μεγάλοι αντίπαλοι του Στέφανου Κασσελάκη είναι ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Σωκράτης Φάμελλος, οι οποίοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, αλλά λόγω της κοινοβουλευτικής τους θέσης, μάλλον δεν θα είναι οι επικεφαλής της κίνησης, που ξεκίνησε με την στάση Τσίπρα: συγκεκριμένα ο Διονύσης Τεμπονέρας, δεν έχει την βουλευτική ιδιότητα, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος είναι επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί την θέση του.Στον απόηχο των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη χθες, «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» πολλά είναι τα ερωτήματα για το τι στάση θα κρατήσουν Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης.
Με την ημερομηνία της κάλπης να έχει οριστεί ως πιο πιθανή η 10η Μαρτίου, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς σε περίπου δύο εβδομάδες θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες για να εκλεγούν τα συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών και οι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό εγείρει το ερώτημα κατά πόσο προλαβαίνουν στο κόμμα να στηθούν οι τετραπλές κάλπες που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Σε κάθε περίπτωση, είναι και η μεγάλη ώρα, προκειμένου μέχρι σήμερα το βράδυ να υποβληθούν οι προτάσεις της υποψηφιότητας και είναι πράγματι η μεγάλη ώρα για την αρτινή πολιτικό να “διαβεί τον Ρουβίκωνα” για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα