14.7 C
Arta
29 Απριλίου 2024

«Αρτινών Συνεργασία»: Μέλος της Παράταξής μας δέχθηκε σωματική επίθεση και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

  Οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, πρέπει να βάλουν ένα «στοπ» τώρα στις πρακτικές εκφοβισμού. 

Ένα απαράδεκτο γεγονός βίας και προπηλακισμού δέχθηκε μέλος της «Αρτινών Συνεργασία» στους Κωστακιούς, που με εισήγηση του Παντελή Κωλέτσου έφτασε μέχρι το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο λόγος για το περιστατικό σωματικής βίας που δέχθηκε τοπικός σύμβουλος της «Αρτινών Συνεργασία» στους Κωστακιούς από σύμβουλο της Παράταξης του Δημάρχου κατά τη συνεδρίαση του εκεί Τοπικού Συμβουλίου. 

Σημειώνεται πως ο Τοπικός Σύμβουλος της «Αρτινών Συνεργασία» κατέληξε στο Νοσοκομείο και υπέβαλε ονομαστική μήνυση. 

Το θέμα έφερε στη χθεσινή συνεδρίαση ο Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Κωλέτσος, ζητώντας τόσο από τον Δήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα, όσο και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να καταδικάσουν το γεγονός, το οποίο και «αναγκαστικά» έκαναν. Και λέμε «αναγκαστικά», γιατί ενώ το περιστατικό ήταν γνωστό, η Δημοτική Αρχή δεν έκανε καμία αναφορά από μόνη της και δεν επέβαλε κανένα πειθαρχικό μέτρο στο μέλος της! 

Για το θέμα, ο Παντελής Κωλέτσος είπε: 

«Πόσο απέχουν οι Κωστακιοί από την Άρτα; Πόση ώρα πήρε στον Δήμαρχο να πληροφορηθεί το γεγονός; Και γιατί δεν επέβαλε κανένα πειθαρχικό μέτρο στον Τοπικό του Σύμβουλο, το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνει, παρά μόνο έμεινε στα τυπικά λόγια; 

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα κατά την προεκλογική περίοδο, η παράταξη του νυν Δημάρχου είχε στο επίκεντρο, την πολιτική της συκοφαντίας και των ψεμάτων. Τα στελέχη της επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου εκφοβιστική πολιτική στα όρια της εμμονής, που μας θυμίζει το μένος που είχαν οι γενίτσαροι, όταν στρέφονταν εναντίον των οικογενειών τους. 

Αυτά πρέπει να τελειώσουν χθες. Στην Άρτα είμαστε όλοι οικογένεια και είναι ευθύνη του Δημάρχου να επιβάλει τον πολιτικό πολιτισμό, έστω και τώρα. 

Περαστικά στον τοπικό Σύμβουλο της Παράταξής μας, είμαστε αυτονόητα στο πλευρό του». 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα