19.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ

Διαβάστε επίσης

Οι επικοινωνιακές φιοριτούρες και οι υψηλές “παρεμβάσεις”, δε συγκινούν τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της Άρτας, ούτε τους πολίτες του νομού. 

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι εγκρίσεις για προκηρύξεις μιας (1) θέσης ανά ειδικότητα δεν επαρκούν για να καλύψουν τα 37 κενά στην ιατρική υπηρεσία, ειδικά αν έχουν ορίζοντα μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή έως και 9 μήνες από τώρα.

Θα δούμε και σε άλλες κλινικές να καλούνται οι διευθυντές να συμπληρώσουν τις εφημερίες όπως-όπως όταν αδυνατούν να δώσουν ένα πλήρες πρόγραμμα λόγω έλλειψης προσωπικού.

Εξαίρεση βέβαια αποτελούν οι 2 θέσεις για χειρουργούς, που προφανώς προορίζονται να λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία αναγκάζοντας τους ασθενείς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

Η υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας παραμένει σταθερή στη διαδοχή των κυβερνήσεων, αλλά κάπου πρέπει να μπει φρένο! Η μετατροπή του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας ή σε αποκλειστικά επί πληρωμή χειρουργικό κέντρο δε θα γίνει ανεκτή! Οι αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας είναι σταγόνα στον ωκεανό των σύγχρονων αναγκών σε ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη.

Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Γενικού Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα