17.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Για πρώτη φορά μια Δημοτική Αρχή, αφήνει την πόλη της Άρτας χωρίς Κούλουμα.

Διαβάστε επίσης

Αντί να αυξάνονται οι εκδηλώσεις, μειώνονται. 

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε μέσα από Δελτίο Τύπου και όχι μέσα από τις επίσημες διαδικασίες ενημέρωσης των Παρατάξεων, πως επιλογή της Δημοτικής Αρχής είναι να μην γιορτάσει φέτος τα Κούλουμα, η πόλη της Άρτας. 

Είναι γνωστό πως όλα τα προηγούμενα χρόνια, στην Άρτα κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας υπήρχε πλήθος εκδηλώσεων σε όλο τον Δήμο, με το επίκεντρο να είναι στην πόλη της Άρτας. Ήταν η εποχή που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή στήριζε τα Κούλουμα όλων των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών, όμως η πόλη γιόρταζε τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας στο Παραποτάμιο Πάρκο. 

Ένα Παραποτάμιο Πάρκο που προσφέρεται για τέτοιες εκδηλώσεις μιας και διαθέτει  πάρκινγκ, χώρους άθλησης, παιδική χαρά, καταστήματα καφέ, χώρο για πικ νικ και πέταγμα χαρταετού και άλλες δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Αντί, όμως, όλα τα παραπάνω να ενισχυθούν και να προστεθεί και η Κορωνησία στις εκδηλώσεις, η Δημοτική Αρχή επιλέγει να αφήσει απ’ έξω την πόλη της Άρτας και το Παραποτάμιο Πάρκο. 

Το σχόλιο μας είναι ξεκάθαρο: Αντί να αυξάνονται οι εκδηλώσεις, μειώνονται. Για πρώτη φορά μια Δημοτική Αρχή αφήνει την πόλη της Άρτας χωρίς Κούλουμα καλώντας τους Αρτινούς πολίτες «να πάρουν το λεωφορείο για μια δωρεάν φασολάδα». 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα