19.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Ξεπέρασε τα όρια η ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε επίσης

Η Αρτινών Συνεργασία, έχει μια σελίδα στο Facebook, την οποία δεν γνωρίζουμε ποιος διαχειρίζεται, αλλά φαίνεται ότι πραγματικά κινείται επί ξήρου ακμής μεταξύ της δυσφήμισης της ίδιας της δημοτικής ομάδας, αλλά και της εξύβρισης των συμπολιτών μας.
Οι αναρτήσεις που κάνει, με δήθεν αθώα ερωτήματα, δημιουργούν σαφείς εντυπώσεις χρηματισμού προς όποιους αναφέρεται:
Πριν μια εβδομάδα έκανε μια ανάρτηση αναφορικά με τα ΜΜΕ της Άρτας αναφέροντας:

[ ???? Πως το λένε, όταν τα ΜΜΕ ασχολούνται περισσότερο με την Αντιπολίτευση παρά με τη Δημοτική Αρχή;
????Πετάω τη μπάλα στην εξέδρα ;
????Δεν δαγκώνω το χέρι που με ταΐζει ;
????Αντικειμενική δημοσιογραφία ; ]

Η αναφορά ήταν γενική, πλήρως απαξιωτική και σε μεγάλο βαθμό συκοφαντική για τον θεσμικό ρόλο των ΜΜΕ. Αν έχει ο συνδυασμός κάποιο στοιχείο, ιδιαίτερα για το θέμα του “δεν δαγκώνω το χέρι που με ταϊζει”, αντί να παίζει την κολοκυθιά, να επισημάνει το πρόβλημα και όχι να αφήνει φτηνά υπονοούμενα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Τοπικός Τύπος έδωσε τόπο, καθώς έμοιαζε το σχόλιο ως δείγμα διχασμένης προσωπικότητας, καθώς από την μια ο συνδυασμός ζητάει να δημοσιεύονται οι δηλώσεις του και τα δελτία τύπου του, στα πλαίσια της δημοκρατίας και από την άλλη εγκαλεί τα ΜΜΕ ότι ασχολούνται αποκλειστικά με την Αντιπολίτευση…
Εκεί όμως που ξεπέρασε εντελώς τα όρια ήταν ένα σχόλιο για την φυσιοθεραπευτή Βίλλυ Παπαχρήστου, η οποία αφού έγραψε έναν οδηγό για τους δρομείς και την προετοιμασία του ενόψει των εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων, το οποίο έξυπνα ο Δήμος κοινοποίησε στα ΜΜΕ και στις σελίδες του, η ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σχολίασε σχετικά:

[ ???? Δεν υπάρχουν άλλοι φυσικοθεραπευτές στην Αρτα;
???? Μήπως υπάρχει κάποια σύμβαση με την εν λόγω φυσικοθεραπεύτρια ;
⛳️ ή μήπως ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δημάρχου και πρέπει να την προβάλλει για να ξεπληρώσει το γραμμάτιο ; ]

Πρόκειται για ανακρίβεια και εσκεμμένη παραπλάνηση: Ο Δήμος Αρταίων αναφέρεται και παραπέμπει στο άρθρο που έγραψε η Βίλλυ Παπαχρήστου, (βλέπε εδώ) η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι Πρόεδρος Περιφερειακού Τµήµατος Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας Πανελλήνιου Συλλόγου φυσικοθεραπευτών. Μέλος Επιστηµονικού Τµήµατος‘’ Αθλητικής Φυσικοθεραπείας’ και δεν κάνει επαγγελματική διαφήμιση. Επειδή, μας φαίνεται αδύνατον να μην το αντιλήφθηκε αυτό ο διαχειριστής της σελίδας ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, δεν μπορούμε παρά να εκτιμούμε ότι πρόκειται για εσκεμμένη παραπληροφόρηση, που συνοδεύεται από μειωτικά σχόλια, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την προσωπικότητα της κ. Παπαχρήστου.

Νομίζουμε ότι το σχόλιο αυτό, έχει ξεπεράσει τα όρια. Ο Συνδυασμός πρέπει να ψαχτεί, αν θα πορευτεί με τέτοιου είδους αντιπολίτευση, η οποία αγγίζει τα όρια της ψυχοπαθολογίας. Καλό θα ήταν ο επικεφαλής να επιμεληθεί την απόσυρση της δημοσίευσης, γιατί είναι βέβαιο ότι θα έχει επιπτώσεις, που δεν θα είναι μόνο πολιτικές.
Απορούμε μάλιστα και για τα πρόσωπα, που έσπευσαν να κάνουν like σε αυτήν την ανάρτηση, τα οποία μάλιστα προεκλογικά είχαν δεχθεί και αυτά επιθέσεις απαξίωσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης… Πως ανέχονται την συνέχιση σε θεσμικό επίπεδο και την επιβραβεύουν με τον τρόπο αυτόν;
Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνία μας δεν ανέχεται άλλο κανιβαλισμό. Τον πλήρωσε όλη η Άρτα και πριν και μετά τις εκλογές. Αλλά να μπαίνουν οι επιστημονικές εργασίες στο τραπέζι του Προκρούστη, ανάλογα με τον συνδυασμό που συμμετείχε κάποιος, αυτό είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό και δυστοπικό. Σε τέτοιου είδους πολιτικές αλητείες πρέπει να υπάρξουν φραγμοί!
Στις δημοτικές εκλογές, περίπου 1000 άτομα συμμετείχαν ως υποψήφιοι στον Δήμο Αρταίων, το πιο δραστήριο και ενεργό κομμάτι της περιοχής μας… αν ακολουθήσουμε προγραφές για λόγους μικροπολιτικής εκδίκησης, τότε το χάσαμε εντελώς το παιχνίδι, όπως η σελίδα ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έχασε το μέτρο και την ψυχραιμίας της.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα