18.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Επισκέφτηκε το Σάββατο  την Άρτα ο Νίκος Παπανδρέου

Διαβάστε επίσης

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Επισκέφτηκε  την πόλη μας το Σάββατο 30 Μαρτίου ο νυν Ευρωβουλευτής και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Παπανδρέου ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία μετά τις 11,30 στο Ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» σε μία κατάμεστη αίθουσα, ενώ στη συνέχεια  ακολούθησε επίσκεψη του στο Σύλλογο Αλιέων Ανέζας Κορωνησίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μέσω της ανάπτυξης και ιδιαίτερα του εκσυγχρονισμού και της γεωργίας θα έρθουν και τα ελληνόπουλα πίσω, τονίζοντας: «Το σημαντικό είναι να μην φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Πως θα γίνει αυτό; Με ανάπτυξη. Εάν τα Γιάννενα γίνουν πραγματικός κόμβος ψηφιακής τεχνολογίας θα έρθουν και τα Ελληνόπουλα πίσω. Αν κάνουμε βιο-γεωργία θα μαζευτεί ο αγροτικός κόσμος.  Το συνεταιριστικό κίνημα που απέτυχε το ..80 πρέπει να το ξανά επαναλάβουμε. 

Αυτά είναι τα βασικά μας θέματα. Δεν είναι το πολιτικό πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ξεκινάμε πολύ καλά για την Ευρωβουλή γιατί κερδίσαμε τη μάχη. 

Τα «Τέμπη» ότι και να λένε για Νόμους και  αν θα πάει δικαστήριο, ο κόσμος πιστεύει ότι υπήρχε συγκάλυψη,  ότι τα έκανε άσχημα και ότι ο Καραμανλής ο Κώστα ο νεότερος κάτι πρέπει να κάνει. Παρά το ότι τον χειροκρότησαν από τη νέα Δημοκρατία, κάποιος πρέπει να πληρώσει αυτό, γιατί η αίσθηση της αδικίας είναι μεγάλη.

Εμεί σηκώσαμε τη φωνή. Στραπατσαρίστηκε η Ν.Δ. έφυγαν οι δύο σύμβουλοι του  Κυριάκου, όπως είχε φύγει και ο ανιψιός του πριν. Άρα καταλαβαίνετε ότι το κέντρο εξουσίας είναι αυτό που δημιουργεί όλα τα προβλήματα.

Με αυτό το έναυσμα και με εσάς σαν «πυρήνες» περνάμε το μήνυμα ότι σημαντικές οι ευρωεκλογές σημαντικό να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ γιατί έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Η Ν.Δ δεν έχει πρόγραμμα. Αυτά που ψηφίσανε στην Ευρωβουλή δεν μπορούν να τα στηρίξουν εδώ και έχουν χάσει το αφήγημα. Το πρόβλημα με τη Ν.Δ. είναι ότι θέλει να το κάνει εθνικό, σαν Δημοψήφισμα. 

Εμείς λέμε να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ που έχουμε ιδεώδη και να πάμε στην Ευρωβουλή με δυνατούς εκπροσώπους».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα