17.8 C
Arta
30 Απριλίου 2024

Ο νέος CEO της Ιντερκομμ Φουντς κ. Μπραϊμης στην κοπή πίτας των εργαζομένων στην Άρτα

Διαβάστε επίσης

Στο εξοχικό κέντρο «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ», οι εργαζόμενοι τοι εργοστασίου της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΟΜΜ ΦΟΥΝΤΣ, η οποία έχει την έδρα στην Λάρισα, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά με το νέο CEO της επιχείρησης κ. Γιώργο Μπραϊμη.
Η εκδήλωση διακρίθηκε για το μεγάλο κέφι, καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα, εργαζόμενοι της επιχείρησης, οι οποίοι μετά από πολύ καιρό, είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, καθώς η περίοδος της πανδημίας είχε απαγορεύσει κάθε ευκαιρία για τέτοιου είδους δραστηριότητες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά κ. Κώστας Παπασιώζος, και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Μπίζας και Θανάσης Παπαθανασίου.
Ο Διευθυντής του εργοστασίου που ως γνωστό βρίσκεται στο Κομπότι, κ. Νίκος Κολιός, αφού πήρε τον λόγο υπογράμμισε ότι αρχίζει πλέον η περίοδος, όπου θα μπορούν να βρίσκουν αφορμές και ευκαιρίες για εκδηλώσεις όλων των εργαζομένων στην εταιρία και ευχαρίστησε τόσο το νέο CEO της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΟΜΜ ΦΟΥΝΤΣ κ. Μπραϊμη, καλωσορίζοντάς τον στην Άρτα, αλλά και τον Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά κ. Παπασιώζο, ο οποίος μάλιστα είναι και ελαιοπαραγωγός ο ίδιος.
Ο κ. Μπραϊμης, αφού πήρε τον λόγο, αναφέρθηκε στην χαρά του, γιατί είχε την ευκαιρία να δει και από κοντά όλα τα πρόσωπα των εργαζομένων και συνεργατών της επιχείρησης και υπογράμμισε ότι πίσω στην Λάρισα και την περιοχή της Θεσσαλίας, η ΙΝΤΕΡΚΟΜΜ ΦΟΥΝΤΣ απασχολεί ακόμη χίλια άτομα.
Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρία το τελευταίο διάστημα, και με τις καταστροφές στην Θεσσαλία, να χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου και τις Κασσάνδρες να αναφέρουν ότι η εταιρία θα καταστρεφόταν.
Αντιθέτως, η εταιρία μπόρεσε να ορθοποδήσει και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν την τελευταία περίοδο και τέλος να μπορεί με αισιοδοξία να ατενίζει το μέλλον.
Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον κ. Παπασιώζο, ο οποίος ανέεφερε ότι αισθάνεται ευτυχισμένος, επειδή βρίσκεται σε μια μεγάλη οικογένεια και μάλιστα θα ζητήσει την τεχνογνωσία από τους διαχειριστές της μεγάλης εταιρίας INTERKOMM FOODS προκειμένου να μπορέσει και ο ίδιος να αντιμετωπίσει τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά.


Να σημειωθεί ότι την περίοδο αυτή, περίπου 80 άτομα εργάζονται στο εργοστάσιο του Κομποτίου, της ΙΝΤΕΡΚΟΜΜ ΦΟΥΝΤΣ, ενώ την καλλιεργητική περίοδο, ο αριθμός των εργαζομένων φτάνει τα 300 περίπου άτομα, γεγονός το οποίο καθιστά την μεγάλη εταιρία τροφίμων, ως μια από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές επιχειρήσεις του νομού μας, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, απορροφά το μεγαλύτερο ποσοστό βρώσιμης ελιάς στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, η οποία τυποποιείται στις εγκαταστάσεις της στην περιοχή μας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα