20.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Βραβεία στο Διεθνές Φεστιβάλ Ραδιοφωνικού Θεάτρου

Διαβάστε επίσης

Γράφει η ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΜΠΑ

Πόσο σημαντική είναι η θεατρολογία στα σχολεία, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και μάλιστα, το ξαναθυμηθήκαμε βλέποντας την υπέροχη παράσταση της «12ης νύχτας» από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΣΚΟΥΦΑ.
Πρόσφατα, άλλη μια επιτυχία ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θεατρικών βημάτων, που κάνουν τα μικρά μας καμάρια, με την προώθηση και την παρακίνηση των εκπαιδευτικών που αναζητούν ευκαιρίες για έκφραση στους μαθητές τους.
Έτσι το 1ο βραβείο θεατρικής έκφρασης λόγου και 1ο βραβείο μοντάζ για τον «πονόδοντο του Γκρινιάρη» από το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ραδιοφωνικού Θεάτρου «Θέατρο μπροστά σε ένα μικρόφωνο» κέρδισαν οι μαθητές της Δ1 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, γεγονός που γέννησε περηφάνεια γονείς και μαθητές. Η δασκάλα της τάξης, γνωστή και μη εξαιρεταία, η εξαιρετική Ζηνοβία Μήτση, η οποία πανευτυχής ανακοίνωσε στα Social media το ευχάριστο νέο και απέδωσε πολλά συγχαρητήρια στις/ στους μαθήτριες/ μαθητές της Δ1 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, στη θεατρολόγο Μελίνα Κατίου και στον Αλέξη Κατσαδωράκη για την επιτυχία μας. Συνέχισε παρακάτω ως εξής:«Ευχαριστούμε πολύ τη Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Ηλιάννα Παπαβησσαρίων για τη στήριξή της και τους γονείς των παιδιών για τη συμπαράστασή τους».
Κι εμείς ευχαριστούμε τόσο τους δασκάλους, όσο και τον Αλέξη Κατσαδωράκη, που έδειξε τελικά ότι είναι πολυεργαλείο για την περιοχή μας (καθώς το βραβείο του μοντάζ, σε αυτόν πηγαίνει) και καλώς ή κακώς κακομάθαμε και περιμένουμε και άλλες διακρίσεις για τους μικρούς μας φίλους…

  • Η ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΜΠΑ είναι Δικηγόρος LLMc. Msc ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ μέλος της Ενωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιφερειακού Τύπου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα