20.7 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Στην Άρτα έναν χρόνο μετά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης

Την περιοχή της Άρτας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9 Μαϊου, ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν έχει ακόμη επίσημα ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται να επισκεφθεί εκτός από τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, το μικρό θεατράκι της αρχαίας Αμβρακίας στο κέντρο της Άρτας, αλλά και το έτοιμο προς παράδοση νεοκλασικό κτήριο του ιστορικού Πρωτοδικείου της Άρτας, στην οδό Μανέγα.
Να σημειώσουμε ότι την τελευταία φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Άρτα, ήταν ακριβώς πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα την 8η Μαϊου 2023, οπότε και μίλησε στο ΔΑΚ, ενόψει των τότε πρώτων εθνικών εκλογών της 25ης Μαϊου.
Στον έναν αυτόν χρόνο, ακολούθησαν δύο εθνικές εκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές, που σε μεγάλο βαθμό άλλαξαν τον εκλογικό χάρτη της περιοχής.
Απ’ότι μπορούμε να γνωρίζουμε τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν και υπηρεσιακοί παράγοντες διαφόρων υπουργείων, ή και υφυπουργοί προκειμένου να ενημερώσουν για τα προβλήματα της περιοχής.
Αναμένεται δε να βρίσκεται στην Άρτα και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπούγας, ο οποίος θα επισκεφθεί το κτήριο του ιστορικού Πρωτοδικείου, αλλά και τον χώρο του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του υφιστάμενου Δικαστικού Κτηρίου της Άρτας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα