23.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Ο Μάξιμος Γεωργόπουλος θέλει να είναι χρήσιμος… όχι ευχάριστος!

Διαβάστε επίσης

Ο Μάξιμος Γεωργόπουλος (jr) δεν είναι ένα άτομο ευχάριστο… Και αυτό το έδειξε πρόσφατα με την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν είναι ευχάριστο, γιατί όπως το δήλωσε από την πρώτη στιγμή, δεν συμμετείχε σε μια εκλογική διαδικασία, προκειμένου να εξυπηρετήσει κανενός άλλου τις απόψεις, παρά μόνο του συμφέροντος του εκλογικού σώματος.
Οι κοινές θέσεις που είχε με τον Λάμπρο Γεωργόπουλο στα θέματα της υγείας (τα οποία και οι δυο γνωρίζουν άψογα) ήταν η αφορμή για να είναι υποψήφιος στον συγκεκριμένο συνδυασμό, στον οποίο μπόρεσε και συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και μπόρεσε να είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ως μέλος του ΦΩΣ, δεν θα λειτουργούσε με βάσει τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Και αυτό έκανε όταν στήριξε την επιλογή της Περιφερειακής αρχής για την απόκτηση ενός ασθενοφόρου για την περιοχή της Άρτας, γεγονός για το οποίο επικρίθηκε, όπως μαθαίνουμε, στα πλαίσια της διευρυμένης πολιτικής επιτροπής του συνδυασμού. Και αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίον, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται, ήτοι προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί σύμφωνα με τις προσωπικές του απόψεις χωρίς να είναι υπόλογος, σε όποιον επιθυμεί μια στείρα αντιπολίτευση εντυπωσιασμού ή να προσπαθεί να τους ευχαριστήσει.
Τώρα τα υπόλοιπα, περί προδοσίας και συναλλαγής, μπορούμε να πούμε ότι είναι άρρητα ρήματα: ο άνθρωπος είναι καρδιολόγος στον Ευαγγελισμό, ούτε θέσεις προσδοκά, ούτε βέβαια μπορεί να ενταχθεί σε κάποιον άλλο περιφερειακό συνδυασμό… Και επειδή τον γνωρίζουμε καλά, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Μάξιμος έχει επίγνωση των πράξεών του!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα