25.4 C
Arta
27 Ιουλίου 2024

Δύσκολη η προεκλογική περίοδος…

Διαβάστε επίσης

Ούτε στην δική του προεκλογική εκστρατεία δεν είχε τρέξει τόσο πολύ ο Γιώργος Στύλιος, ο οποίος το διάστημα αυτό ήταν υπεύθυνος για μια σειρά από πολιτικές δράσεις και την οργάνωσή τους στην Άρτα.
Από την μια οργάνωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με το γραφείο του βουλευτή να έχει κινητοποιήσει αυτοδιοικητικούς παράγοντες και υπηρεσιακών φορέων, αλλά και να προσκαλεί πολίτες να συναντήσουν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του μιλήσουν.
Έτσι το πρόγραμμα των δικαστηρίων, του αρχαίου θεάτρου της Αμβρακίας, αλλά και του αρδευτικού στην Γέφυρα της Άρτας (από τα προγράμματα ΠΑΑ, που είχαν τρέξει επί θητείας του αρτινού πολιτικού ως υφυπουργού Αγροτικής ανάπτυξης), σχεδιάστηκε έπειτα από συνενόηση των συνεργατών του πρωθυπουργικού γραφείου με τον βουλευτή της Άρτας.
Και βέβαια δεν παραλείπουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα τρέχει με τον υφυπουργό Υγείας να έρχεται σήμερα και να επισκεφτούν τα κέντρα υγείας και τις δομές υγείας της περιοχής μαζί με το νοσοκομείο και φυσικά τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, που το τελευταίο διάστημα επισκέπτονται την περιοχή μας στο πλαίσιο της πολιτικής τους εκστρατείας.
Μόνο καλό είναι ότι τουλάχιστον έκλεισε η Βουλή αυτό το διάστημα

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα