24.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Λάμπρου Μάλλιου

Διαβάστε επίσης

*του Γιάννη Καϊντάση
Ο Λάμπρος Μάλλιος είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους στην Άρτα. Με έντονη παρουσία στα δημοσιογραφικά και εκδοτικά δρώμενα, από την επιστροφή του στην Άρτα το 1985 συνεργάστηκε με τοπικές εφημερίδες, έκανε ραδιοφωνικές δημοσιογραφικές εκπομπές και ήταν ο εκδότης του περιοδικού και της εφημερίδας ΑΚΑΝΘΟΧΟΙΡΟΣ. Ο Λάμπρος κάποια περίοδο άφησε την δημοσιογραφία και είχε άλλες αναζητήσεις, παρόλα αυτά όμως η ανάγκη της γραφής έμεινε αδήριτη μέσα του και μετουσιώθηκε σε ποίηση. Από την εσκεμμένη του απομόνωση στο χωριό του, το ΚΛΕΙΔΙ της Άρτας, επικοινωνεί με όλους τους φίλους του, έχοντας την επιμονή και την εμμονή στα πολιτικά δρώμενα, στα δημοσιογραφικά ζητήματα, στις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές.
Απότοκο της στάσης του ήταν η καλή ποιητική συλλογή «Οκρίβας», την οποία ο ίδιος εξέδωσε και την διακινεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και μεταξύ φίλων. Είχαμε την τιμή να λάβουμε και εμείς ένα αντίγραφο και ομολογούμε ότι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η καλαισθησία του, η καλλιτεχνική φωτογραφία και η καλή επιμέλεια από τον Δημήτρη Βλαχοπάνο.
Είναι το πρώτο βιβλίο του Λάμπρου Μάλλιου, παρόλα αυτά, πέρα από την ευχή να είναι καλοτάξιδο, ευχόμαστε να ακολουθήσει και δεύτερο.

Διαβάστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

Τελευταία Νέα