24.8 C
Arta
15 Μαΐου 2024

Θα είμαστε έτοιμοι, παρά τα προβλήματα

Διαβάστε επίσης

Στην αγορά της Άρτας οι καταστηματάρχες δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ανοίγματος της εστίασης.
Μαζί με αυτούς έχει ξεκινήσει να λειτουργεί η μεγάλη αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών που σχετίζονται με την εστίαση: προμηθευτές, μεταφορείς, υπάλληλοι και λοιπό προσωπικό, λογιστές και επαγγελματίες, οι οποίοι δίνουν την προσωπική τους μάχη με τον χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμη την Δευτέρα του Πάσχα για να υποδεχθούν τους πελάτες τους.
Ο κ. Κώστας Μπόβολος από την επιχείρηση εστίασης DACOSTA στην Άρτα, απαντάει στις ερωτήσεις της εφημερίδας μας αναφορικά με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος:
Είστε έτοιμοι για το άνοιγμα στο κατάστημα σας;
Κανείς δεν μπορεί να είναι έτοιμος μετά από 6 μήνες κλειστά τα καταστήματα…έχουμε πολλές ζημιές στα μηχανήματα μας από την αχρηστία και ανοίγουμε μέρα που είναι κλειστά τα πάντα θα υπάρχουν ελλείψεις και δεν θα μπορούμε να τις καλύψουμε….και σίγουρα και οι προμηθευτές δεν θα μπορούν να είναι και αυτοί έτοιμοι να εφοδιάσουν 80.000 επιχειρήσεις Μ.Σαββατο που ειναι η τελευταία μέρα πριν το άνοιγμα..
Τι εργασίες κάνετε για την επόμενη Δευτέρα;
Ευτυχώς ανοίξαμε σαν take away και μεγάλο μέρος εργασιών γίνανε…μεενα καθάρισμα και το στήσιμο της πλατείας θα είμαστε πιστέψω έτοιμοι
Πως σας φαίνονται τα μέτρα;
Δεν απαντώ
Τι προβλήματα αντιμετωπίζετε;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το πρόβλημα της ρευστότητας που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι….πως θα πάρεις καβα πρώτες ύλες εμπορευματα και άλλα πολλά που χρειαζόμαστε όταν τα χρήματα από το πρόγραμμα του 7% επί του τζίρου θα ανοίξει αφού ανοίξουμε…..

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα