27.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Όχι άλλη καταστροφή στην παιδεία

Διαβάστε επίσης

Μιλάμε φέτος καταστροφή εκπαιδευτική για παιδιά – μαθητές που από τον Μάρτιο του 2020 έχουνε βρεθεί για 2,5 μήνες περίπου σε φυσική αίθουσα.
Χάθηκε η μπάλα για όλους αλλά για την κατηγορία αυτή των μαθητών πρέπει να γίνει εκπαιδευτικός άθλος. Μιλάμε για τους μαθητές της Β΄Λυκείου.
Όταν ήταν να ανοίξουν τα σχολεία η κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο ασχολούνταν αν κάποιοι άμυαλοι δεν φοράνε μάσκα και αν και πόσες καταλήψεις γίνονται.
Στην πραγματικότητα τίποτε δεν βοηθούσε στην ορθή λειτουργία του σχολείου.
Στο παιχνίδι και οι γονείς που φτιάχνανε το ένα απαλλακτικό χαρτί πάνω στο άλλο για να μην πάνε πέρσι αλλά και φέτος τα παιδιά στα σχολεία γιατί κινδυνεύουν οι ηλικιωμένοι συγγενείς… που είναι στο χωριό…
Στα φροντιστήρια ο αγώνας γίνεται εξ αποστάσεως και εκτός από τα καλά λόγια της τηλεκπαίδευσης που κάνουμε και που είπε κάποια στιγμή η υπουργός το κράτος μας έχει γειωμένους.
Δεν μας ανοίγει να διδάξουμε στις τελευταίες τάξεις τουλάχιστον και με τα σελφ τεστ που κάνουν οι μαθητές για τα σχολεία.
Δεν μας δίνει προτεραιότητα στα εμβόλια και μας καθιστά ανίκανους επαγγελματικά.
Βλέποντας την χρονιά αυτή να φεύγει καλούμε γονείς και μαθητές της τωρινής Β΄Λυκείου να δώσει ένα τεράστιο αγώνα το καλοκαίρι που έρχεται. Το ίδιο και οι μαθητές της Α΄Λυκείου. Θα βρεθούμε και την νέα χρονιά σε εκπλήξεις και θα έχουμε και τότε άνισο αγώνα. Θα βρίσκουν δυσκολίες ακόμη και στα Πανεπιστήμια όταν σπουδάζουν.
Τι να πρωτοδιδάξουν οι καθηγητές στα Φροντιστήρια για να καλύψουν την ύλη στους μαθητές της Β΄Λυκείου που θα δώσουν Πανελλήνιες χωρίς να έχουν δώσει ποτέ εξετάσεις σε φυσικό σχολικό χώρο.
ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Λύτρας Παναγιώτης –καθηγητής Μαθηματικών Εκπαιδευτικού Οργανισμού Σύνολο

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα