11.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Έπρεπε να πάρει το τριπλό στην Λάρισα

Διαβάστε επίσης

Το παιχνίδι της κινέζικης σταγόνας παίζει ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ με τους φιλάθλους του, αφού η ισοπαλία στην Λάρισα με τον Απόλλωνα, πραγματικά εξελίχθηκε σε βασανιστήριο για το κοινό της Άρτας. Αν ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ έφευγε με το τρίποντο της νίκης θα είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ τα τελευταία γκολ στην εκπνοή σχεδόν του αγώνα έκαναν τα νεύρα όλων να τεντώσουν. Τώρα η παραμονή κρίνεται στην τελευταία αγωνιστική, όπου οι τρεις ομάδες που κινδυνεύουν να υποβιβαστούν θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, έχοντας όμως απέναντί τους βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες. Τα αποτελέσματα είναι εκείνα που θα τελικά θα κρίνουν αν η ομάδα του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, που με τόσο κόπο ανήλθε στην κατηγορία αυτή θα παραμείνει ή απαξιωθεί βαθμολογικά και θα περιμένει «σωτηρίες τύπου αναδιάρθρωσης» για να συνεχίσει την παραμονή της.
Γκολ : Σέχου 33’, Αθανασιάδης 89’ / Λόβριτς 84’, Ρούνεϊ 87’
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας) – Μωϋσιάδης (Ηπείρου) 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας) Παρατηρητής: Κρίκης (Τρικάλων)
Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος) : Αστράς, Σκρούπα, Καρρίκι, Λουκάς, Καμπέρης, Μπάλλας, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Αθανασιάδης, Τασιούλης (70’ Χατζής), Σέχου (42’ λ.τρ. Μπαλογιάννης)
Καραϊσκάκης (Μάγγος) : Χουάντερσον, Τάμπας, Χατζηδίμπας (53’ Φαν Ίπερεν), Θεολόγου (30’ λ.τρ. Ρουμπάγκουκα – 74’ Φετεινίδης), Μπεκατώρος, Λόβριτς, Ναζίμ, Κορέλας, Ρούνεϊ, Δούμτσιος, Λουίς Φελίπε (46’ Μπρέμπος)

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα