20.8 C
Arta
13 Μαΐου 2024

Παραχωρήθηκε με το θεσμό της «επιφάνειας»

Διαβάστε επίσης

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς αναφέρθηκε σε δημοσίευμα αναφορικά με την παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου Παπακώστα για την κατασκευή Διοικητηρίου. Αναφέρει χαρακτηριστικά: « Το στρατόπεδο Παπακώστα (τμήμα) παραχωρείται στην Περιφέρεια Ηπείρου» η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή κ. Χρήστου Γκόγκα.
Σύμφωνα με άρθρο του epiruspost.gr, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Άρτας κ. Χ. Γκόγκα για την αξιοποίηση των μη επιχειρησιακά αναγκαίων ακινήτων στην Ήπειρο, δήλωσε ότι «ένα ακίνητο (τμήμα εκ του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ»), έχει παραχωρηθεί, με τον θεσμό της «επιφάνειας», για τριανταπέντε (35) έτη, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος (εδαφονομίου), στην Περιφέρεια Ηπείρου, επ’ ωφελεία της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας». Τα συμβόλαια παραχώρησης του εν λόγω τμήματος του στρατοπέδου, πρόκειται να υπογραφούν σύντομα, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Διοικητηρίου στην Άρτα».
Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Ψαθάς πρόσφατα επισκέφθηκε την Αθήνα, προκειμένου να έχει επαφές με το μελετητικό γραφείο που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του έργου του Διοικητηρίου.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα