19.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Γιατί όχι; Και ο Νίκος στη λίστα…

Διαβάστε επίσης

Το χει πάρει πράγματι στα σοβαρά ο Νίκος Νικολάου να είναι επικεφαλής δημοτικής ομάδας ως υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων. Μάλιστα ανέφερε ότι προσπαθεί να εξασφαλίσει την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, όπως θα λέγαμε παλιότερα, και να φτιάξει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αρταίων.
Ο Νίκος είναι καλός φίλος και παρόλο τον ενθουσιασμό του μπορεί και ζυγίζει τα πράγματα πριν κάνει τις ενέργειές του. Θεωρεί ότι μπορεί και πρέπει να αλλάξει το σκηνικό στον Δήμο Αρταίων και να εκλεγεί δήμαρχος αν όχι ο ίδιος, κάποιος που είναι καλύτερος και έχει γνώση της υφιστάμενης πραγματικότητας και των προβλημάτων των δημοτών και την προοπτική του Δήμου.
Ο ίδιος βέβαια δεν κάνει κρυφό αγώνα και εμείς δεν κομίζουμε γλαύκας ες Αθήνας, γράφοντας αυτό το σημείωμα. Το αναφέρουμε όμως ως άξιο προς συζήτηση, καθώς διαφαίνεται ότι για τον αγώνα των δημοτικών εκλογών, υπάρχουν και πρόσωπα που ίσως κάποιοι τα θεωρούν αουτσάϊντερ, καθώς δεν είναι «της γραμμής» που τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθούν κάποιοι να μας παρουσιάσουν.
Ας μπει και το όνομα του Νίκου στον διάλογο λοιπόν, στην δημοκρατία και την συμμετοχή στα κοινά δεν υπάρχουν περιορισμοί και προσωπικά στεγανά. Όλοι καλοί και χρήσιμοι είναι κι ας μην έχουν από πίσω κομματικές περγαμηνές.
ΚαΙΝ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα