17.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Η Αρετή έκανε το επόμενο γευστικό βήμα…

Διαβάστε επίσης

…Ένα νέο εστιατόριο στην Άρτα μας προσκαλεί να γευτούμε θαλασσινά και μαγειρευτά, δημιουργώντας ένα νέο στέκι στην πόλη…

Η Αρετή είναι γνωστή επαγγελματίας της Άρτας, και διακρίνεται για τις καινοτομίες της.
Πριν λίγα χρόνια, μετέτρεψε το ιχθυοπωλείο της στην Άρτα σε κατάστημα όπου καθάριζε και μαγείρευε τα προϊόντά της για τους πελάτες της. Ήταν η πρώτη που εισήγαγε στην πόλη μας, τον τρόπο αυτόν προώθησης των προϊόντων της και γρήγορα την ίδια μέθοδο ακολούθησαν και άλλα ιχθυοπωλεία της περιοχής, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτόν μια νέα υπηρεσία για τους αρτινούς καταναλωτές.
Η Αρετή Πετροπούλου, φύσει ανήσυχη, αποφάσισε να κάνει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα είναι εξίσου επιτυχημένο.
Ουσιαστικά επεκτείνει το γωνιακό της κατάστημα που βρίσκεται στην γωνία Πριοβόλου και Ψαρών και δημιουργεί την πρώτη ψαροταβέρνα στο κέντρο της πόλης.
Τα σημαντικά της προτερήματα είναι ότι έχει τα καλύτερα υλικά: ψάρια φρέσκα, λαχανικά βιολογικά, κρέατα από γνωστούς παραγωγούς και όλα αυτά με το μεράκι της καλής μαγειρικής που την ξεχωρίζει.
Το κατάστημα θα λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ και ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έχει γίνει μόνιμο στέκι για τους καλοφαγάδες και όσους θέλουν να τσιμπήσουν το ψαράκι τους. Όπως μας είπε η Αρετή, το κατάστημα θα σερβίρει και μαγειρευτά, προκειμένου να καλύψει όλα τα γούστα και τις ορέξεις…
Εμείς πάντως που δοκιμάσαμε και ψάρια και μαγειρευτά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι και σε ποιότητα και σε γεύση ανταγωνίζονται εξίσου το ένα το άλλο.

Καλές Δουλειές…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα