12.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Πολιτικό Συμπόσιο Μνήμης του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ στους Μελισσουργούς με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της Αριστεράς

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση μνήμης για τον αρτινό πολιτικό της Αριστεράς ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από εννιά χρόνια και που διοργανώθηκε στην γεννέτειρά του, το χωριό Μελισσουργοί στην ορεινή Άρτα, το Σάββατο 10 Ιουλίου.
Η εκδήλωση, αποτελεί πρωτοβουλία Ρηγάδων της Άρτας την επικοινωνία της οποίας έχουν οι Γιάννης Καψάλας και Μάρκος Μπασιούκας. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Νίκος Βούτσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην πρόεδρος της Βουλής, η Βένυ Πολύζου, γιατρός, Ρηγίτισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρία Μπάρκα, Ρηγίτισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Σταμάτης Σκυλλάκος, συνεξόριστος του Γ. Μπανιά στο Παρθένι της Λέρου. Συμμετείχαν σύντροφοι και συντρόφισσες του Γ. Μπανιά, φίλοι και συναγωνιστές του από την Αθήνα, την Άρτα, τα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Πάτρα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία και άλλες πόλεις και διακρίναμε τους κ.κ. Βρούτση, Φίλη, Δρίτσα, Θεανώ Φωτίου, Όλγα Γεροβασίλη, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Μαντά από τα Ιωάννινα Ελένη Σταματάκη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Βασίλη Τσίρκα, ενώ διακρίναμε και τους δικηγόρους Γ. Παπαδημητρίου και Βαγγέλη Σακέλλιο, τους δημάρχους Χρήστο Χασιάκο και Γιάννη Σιντελέ.
Όπως επεσήμαναν και οι ομιλητές το Πολιτικό Συμπόσιο μνήμης για τον Γιάννη Μπανιά θα αποτελέσει μια αφορμή διαλόγου για την Αριστερά σήμερα, τις προτεραιότητες και τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα