11.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Παντού διακρίσεις στους αθλητές του Άρη Κόκκα

Διαβάστε επίσης

-Τεράστια επιτυχία για τον ΑΣ ΑθΛΟ Άρτας και τον Στίβο της πόλης μας αφού ο Ντίνος Μιλιος αθλητής του σωματείου κέρδισε την 8η Θέση στην Ευρώπη με την Εθνική Εφήβων στην Σκυταλοδρομία 4χ100 στο Ταλίν της Εσθονίας.Οι Αθλητές Μιλιος Ντίνος – Καριοφυλης Γιάννης – Καμπιτσης Γεράσιμος – Παναγιωτόπουλος Νίκος , κατάφεραν να περάσουν μεταξύ πολύ δυνατών ομάδων και να φέρουν την χώρα μας σε μια πάρα πολύ καλή θέση . Η ομάδα όπως όλα δείχνουν έχει λαμπρό μέλλον αφού θα συνεχίσει την προσπάθεια με την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων στο Ναϊρόμπι της Κένυας.
Συνεχίζουμε την αγωνιστική δράση με την Συμμετοχή του Αθλητή του Άρη Κόκκα, Ντίνου Μιλιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα γίνει στο Ναϊρόμπι της Κένυας στα μέσα Αυγούστου.Υστερα και από την 8η Θέση στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων η κλήση του Αθλητή μας στην Εθνική Ελλάδος για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο αποτελεί τεράστια επιτυχία που παρόμοια δεν υπάρχει στην ιστορία του Αρτινου Στίβου. Τα αποτελέσματα από τους αγώνες που έγιναν το 2021 φέρουν τον ΑΣ ΑΘΛΟ για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση με διαφορά, σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία στην πόλη μας, αλλά και σε υψηλή θέση στην Πανελλήνια Αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα : Ντίνος Μιλιος Καλύτερη επίδοση (10:68) στα 100 μέτρα στις κατηγορίες Ανδρών και Εφήβων για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο , 3η Πανελλήνια Νίκη στο Πανελλήνιο Εφήβων, συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό στην σκυτάλη 4χ100 8η θέση , κλίση της Εθνικής Ελλάδος για συμμετοχή με την ομάδα της 4χ100 στο Παγκόσμιο Εφήβων.Κοκκας Παναγιώτης 1η Πανελλήνια Νίκη στα 4χ400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην Πόλη του Βόλου με την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων .Ταλλαρος Παναγιώτης 2η Πανελλήνια Νίκη στο Άλμα 4πλουν στην Πόλη της Πάτρας . Κόκκας Αλέξανδρος 5η Πανελλήνια Νίκη στα 1200 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην πόλη της Πάτρας.Βασιλικη Γιακουβακη 14η Πανελλήνια Νίκη στα 5000 Μ βάδην στο Πανελλήνιο Κ18 στην πόλη του Βόλου.
Ο προπονητής Άρης Κόκκας αναφέρεται στις συνθήκες προπόνησης:
Θα ήθελα όμως και αυτό το οφείλω στους Αθλητές μου να σταθώ στις συνθήκες προπόνησης του Δημοτικού Σταδίου Άρτας και τολμώ να πω ότι είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες.Ο χώρος έχει παραμεληθεί εντελώς.Οι φθορές στον Ελαστικό τάπητα εδώ και καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση τους,το σκαμα στο άλμα εις μήκος άκρως επικίνδυνο οι Βαλβίδες ακόμη να τοποθετηθούν τα στρώματα στο Ύψος κατεστραμμένα , αποδυτήρια κοριτσιών δεν υπάρχουν,για αίθουσα ενδυνάμωσης και φωτισμό ουτε κουβέντα ,όταν ο καιρός δεν επιτρέπει την προπόνηση οι μισοί αθλητές πάνε σπίτι τους και κάποιοι αναγκάζονται να γυμνάζονται σε αντίξοες συνθήκες.Ολα αυτά εννοείται ότι είναι γνωστά και καταγεγραμμένα πριν αρκετά χρόνια. Είμαι πολύ υπερήφανος ως προπονητής για όλους τους Αθλητές μου γιατί καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να πάμε τον Στίβο της Άρτας σε άλλα επίπεδα και να είμαστε σταθερά παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.Ο προπονητής Άρης Κόκκας, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ανέφερει «Θελω να ευχαριστήσω μέσα από την Καρδιά μου τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και στην δουλειά μου , αλλά και για την άριστη συνεργασία . Καλό καλοκαίρι σε όσους έχουν τελειώσει για φέτος και καλή επιτυχία στον Ντίνο Μίλιο».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα