15.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

To ARTA’ S STREET MUSIC FESTIVAL: κέρδισε τις εντυπώσεις των Αρτινών…

Διαβάστε επίσης

Ξεχώρισε από όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ, την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, το το Arta Street Music Festival . Με επίκεντρο τη νεανικότητα και την ελευθερία έκφρασης μελωδίες κατέκλυσαν την πόλη μας και θα αποτελέσουν ένα τόπο καλλιτεχνικών ζυμώσεων.
Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, υπήρξε τόσο μεγάλος ενθουσιασμός από όλους τους αρτινούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα δικά τους παιδιά, σε κάθε γωνιά του κέντρου της Άρτας, με μοναδικούς μουσικούς σκοπούς.
Ενθουσιασμένοι ήταν και οι συμμετέχοντες μουσικοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν ως «μουσικοί δρόμου» τις ικανότητές τους και ήδη περιμένουν το επόμενο ραντεβού. Οι εκδηλώσεις υποστήριξαν ιδιαιτέρως τόσο τον εμπορικό κόσμο, όσο και την εστίαση της Άρτας, αφού ο κόσμος κατέκλυσε την αγορά.
Η εκδήλωση εντασσόταν στο πρόγραμμα του Δήμου Αρταίων «Ελευθέρια 2021» και τηρήθηκαν ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα κατά του Covid 19.
Συγχαίρουμε όλους τους φορείς (Π.Ε. Άρτας, το Δήμο Αρταίων , Επιμελητήριο Άρτας) για την συνδιοργάνωση και την στήριξη των εκδηλώσεων και αναμένουμε το επόμενο αντίστοιχο Arta’s Street Musiv Festival.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα