17.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Με συνδυασμένες ενέργειες αντιμετώπισαν την πυρκαγιά στις Πηγές

Διαβάστε επίσης

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αστροχωρίου και Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη χέρι – χέρι και σε άμεσο χρόνο στις 03»30 τα ξημερώματα έσβησαν πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Πηγών ( Αηδονιά ) την Πέμπτη 5 Αυγούστου. Σε πλήρη ετοιμότητα το Κλιμάκιο και αφού την επιχείρηση υποστήριξαν ταυτόχρονα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρτας ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Παρών στην όλη προσπάθεια από την αρχή και το Αστυνομικό Τμήμα Γεωργίου Καραϊσκάκη !
Ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος επισημαίνει ότι αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πόσο σημαντική ειναι η ύπαρξη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αστροχωρίου για την προστασία των ορεινών μας περιοχών… Σημειώνει επίσης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB « Ας μας ακούσουν επιτέλους κι ας στρέψουν την προσοχή τους και το ενδιαφέρον τους κι εδώ που καθημερινά ο κόσμος δίνει μάχες επιβίωσης. Σκεφτείτε πόσο σημαντικός είναι ένας σταθμός ΕΚΑΒ που τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας διεκδικεί την δημιουργία του».
Πραγματικά ενδιαφέρουσα αυτή η πρόταση του Δημάρχου, καθώς είναι βέβαιο ότι με την δημιουργία ενός τέτοιου σταθμού, θα μπορούσε να βελτιωθεί η ποιότητας ζωής των κατοίκων και κυρίως να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή, στην οποία κατοικούν ως γνωστό σε μεγάλο ποσοστό ηλικιωμένοι, οι οποίοι αισθάνονται αβοήθητοι και χωρίς υποστήριξη σε κάποιο έκτακτο πρόβλημα υγείας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα