18.8 C
Arta
1 Μαΐου 2024

ΣΧΟΛΙΑ & ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Τι λέγαμε στο προηγούμενο φύλλο; Ότι τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις, αλλά δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι να τις καλύψουν.
Έτσι την πάθαμε και εμείς: είπαμε να εκμεταλλευτούμε τις θερινές διακοπές που προβλέπει ο νόμος και την συγκεκριμένη εβδομάδα ακολούθησε μια σωρεία από εξελίξεις, στις οποίες μείναμε με το στόμα ανοικτό…
Το πρώτο ήταν η μετακίνηση του Γιώργου Στύλιου, στο υπουργείο που κάθε βουλευτής περιφέρειας επιθυμεί να μεταφερθεί και κάθε εκλογική περιφέρεια θέλει να είναι ο βουλευτής του. Στο Αγροτικής Ανάπτυξης… Αυτό κι αν ήταν μετακίνηση!!!
Παρόλα αυτά επειδή είμαστε κι εμείς λίγο της τεχνολογίας και της ψηφιακής εποχής το λέγαμε ότι να είσαι στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης είναι ολίγον περισσότερο … ελκυστικό, γιατί μπορείς και συμβάλλεις στην κοινωνία και το κράτος που εξελίσσεται από ένα καρεκλοκενταυρικό σύστημα σε μια ψηφιακή εποχή άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες.
Αν μη τι άλλο όμως, είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος Στύλιος, άλλαξε υπουργείο επειδή στο προηγούμενο είχε πετύχει το 100% των στόχων του και του προγράμματος της κυβέρνησης.
Να αλλάξουμε και λίγο περιεχόμενο και να αναφέρουμε ότι συναντηθήκαμε και με το πρόσωπο των ημερών, τον Στάθη Μπαρτζώκα, ο οποίος μας ανέφερε ότι ξαφνιάστηκε με την κίνηση του δημάρχου, να του στείλει εξώδικο, καθώς κατά την άποψή του, ουδέποτε αναφέρθηκε προσωπικά εναντίον του.
Να υπογραμμίσουμε βέβαια ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει ακριβή γνώση του περιεχομένου του εξωδίκου, καθώς όταν του επιδόθηκε βρισκόταν σε διακοπές εκτός Αθηνών. Επομένως δεν γνωρίζει και ο ίδιος ακριβώς περί τίνος διαμαρτύρεται εξωδικαστικά ο κ. Τσιρογιάννης.
Μας ανέφερε βέβαια ότι την υπόθεση θα χειριστεί μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Κολωνακίου, οπότε θα κινηθεί σύμφωνα με τις νομικές συμβουλές, τις οποίες θα λάβει από εκεί.
Περαιτέρω συζητήσαμε πολλά θέματα με τον Στάθη, με έμφαση στο θέμα της έκθεσης για τον Μόραλη, καθώς ο ίδιος ανησυχεί για την καλή έκβαση της μέχρι τώρα προσπάθειας. Η αγωνία του πηγάζει σαφώς από το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, καθώς ήταν ο πρωτεργάτης να έρθει ο Δήμος Αρταίων (επί δημαρχίας Οικονομίδη) σε επικοινωνία με την οικογένεια του ζωγράφου και μάλιστα να δημιουργηθεί πινακοθήκη στην Άρτα με το όνομα του διάσημου δημιουργού.
Πολλά και διάφορα λοιπόν, είπαμε μεταξύ ζύθου και τύρου στο κεντρικό στέκι «ΑΓΟΡΑ» στην οδό Σκουφά 69, όπου όπως μας είπε και ο δικηγόρος Βαγγέλης Σακκέλιος είχε μετατραπεί για λίγο και σε εκδοτικό στέκι, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που το επέλεξαν για να κάνουν τις επαφές τους…
Είναι όμως σημείο αναφοράς, ότι στα πειράγματα κάποιων θαμώνων περί των δημαρχιακών και «ποιος θα κερδίσει τις εκλογές» (το moto των ημερών), η απάντησή μας ήταν ότι ο μόνος κερδισμένος απ’όλα αυτά είναι ο ιδιοκτήτης του … ΑΓΟΡΑ!!!
Ας χαλαρώσουμε όμως και λίγο…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα