16.8 C
Arta
1 Μαΐου 2024

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και το ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ μπροστά για τους πυροπαθείς της Εύβοιας

Διαβάστε επίσης

Το Επιμελητήριο Άρτας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκοπευτηρίου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Εύβοιας που πρόσφατα έχουν πληγεί από τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην Βόρεια Εύβοια . Τα είδη για τα οποία μας πληροφόρησε το Επιμελητήριο Εύβοιας ότι υπάρχει ανάγκη αφορούν σε: ΤΡΟΦΙΜΑ: Νερά, κονσέρβες όλων των ειδών, ισοτονικά ποτά, πορτοκαλάδες, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (π.χ μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.λ.π) -Ζωοτροφές-σκυλοτροφές-γατοτροφές,
ΕΙΔΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ: Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες και πάνες υπερηλίκων, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα. ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: Γάζες, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει αμεση ανάγκη για : • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΛΑΜΠΕΣ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΛΩΔΙΑ, κτλ)• ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΒΑΝΕΣ κτλ)• ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ • ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ • ΨΥΓΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ • ΣΚΟΥΠΕΣ • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ • ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην όλη προσπάθεια μπορεί να αποστείλει από τα παραπάνω είδη στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπευτηρίου που στεγάζονται δίπλα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας και ώρες 9-12 το πρωί τηλ. Επικοινωνίας 6947123693 κ. Θωμάς και 6-8 το απόγευμα τηλ. επικοινωνίας 6986121912 κ. Σοφία.
Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής το Γραφείο του Συλλόγου «ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ» επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Γιάννης Γκολομάζος, τον οποίο υποδέχθηκε ο ο Πρόεδρος Γιωργος Παπαποστολης και ο υπεύθυνος για την δράση Θωμάς Καραμπούλας για να δρομολογήσουν από κοινού την αποστολή στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ των ειδών πρώτης ανάγκης που μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν συγκεντρωθεί.
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιώργου Λαβδαριά υπάρχουν υποστήριξη και από άλλους συλλόγους. Συγκεκριμένα ο νεοσύστατος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΑΡΤΑΣ «ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ» ξεκίνησε την πρώτη θητεία του δείχνοντας την ευαισθησία του στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα… Με είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της ΕΥΒΟΙΑΣ στο Γραφείο του Συλλόγου «ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ»… Η συλλογή από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ και «ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ» θα συνεχιστεί όλη την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου « Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΜΦΙΘΕΑΣ & ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΡΥΩΝΗ» και φίλοι από το ΠΕΤΑ συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης και τα έφεραν στο ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ για να τα προωθήσουμε με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ το οποίο θα τα διαθέσει κατάλληλα… ο κόσμος της Άρτας δείχνει την αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους της ΕΥΒΟΙΑΣ και τον ευχαριστούμε. Το Γραφείο του Συλλόγου γέμισε σχεδόν και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα