10.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Επιστολή του ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ στον Δήμαρχο Αρταίων κ. ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Διαβάστε επίσης

Αξιότιμον Δήμαρχον Αρταίων κύριον Χρήστο Τσιρογιάννη
Ενταύθα
Κύριε Δήμαρχε με πικρία και απογοήτευση διάβασα το εξώδικο σας το οποίο δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί το στείλατε μόνο σε εμένα και όχι στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη και στον κ. Νίκο Στάμο εκδότη της εφημερίδος ΗΧΩ που αναδημοσίευσε τα κατά εσάς συκοφαντικά σχόλια που έγραψα στο Facebook.
Η κυρία Μενδώνη σας διαψεύδει με την επιστολή της στα ΝΕΑ και στην στήλη Στίγμα του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Παπαχρήστου τονίζοντας ρητά ότι το Υπουργείο μικρή ή και καμία σχέση έχει με το ΞΕΝΙΑ Άρτας και ότι όλο το παιχνίδι το κάνει ο Δήμος δηλαδή εσείς και οι τοπικοί παράγοντες. Το ΚΑΣ 2016 μπλόκαρε όλες τις επενδύσεις (Ελληνικό, ξενοδοχεία στο γκολφ της Ρόδου, στα Αστέρια Γλυφάδας, στην Κασσιώπη Κέρκυρας και επαναλειτουργία του Ξένια Άρτας). Τα τέσσερα πρώτα γίνονται γιατί παρότι είχαν απορριφθεί ξαναέκαναν αιτήσεις στο ΚΑΣ 2019 που διόρισε το κόμμα με την σημαία του οποίου εκλεγήκατε. Έτσι μόνο το ΞΕΝΙΑ Άρτας την πάτησε γιατί εσείς δεν κάνατε αίτηση για επανεξέταση και χάνει την ξενοδοχειακή του μορφή κάτι που συντριπτικά ήθελε το ΔΣ (25-5) και εσείς προσωπικά.
Σας κάλεσα δημόσια να δημοσιεύσετε τις αποφάσεις του ΔΣ για το θεατράκι του κάστρου και για την αγορά του αρχοντικού Παπακώστα κάτι το οποίο δεν πράξατε γιατί θα φαινόταν ξεκάθαρα η ανατροπή των αποφάσεων από την προϊσταμένη της αρχαιολογίας Άρτας. Αυτό το νόημα είχε η ερώτηση περί φάμπρικας πάντα με ερωτηματικό για να μην είναι τίποτα μηνυσιμο. Κύριε δήμαρχε ουδέποτε αμφισβήτησα την προσωπική σας ηθική και δεν έχω κανένα στοιχείο για διακίνηση μαύρου χρήματος όπως γράφεται στο εξώδικο.
Εκφράσεις: ‘Είναι πολλά τα λεφτά Άρη” που γράφτηκαν ως σχόλια σε ανάρτηση τρίτου προσώπου δεν αφορούν εσάς κατηγορηματικά.
Κύριε Τσιρογιάννη το σύνολο των δικηγόρων που διάβασε το εξώδικο μου πρότεινε να σας κάνω μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και επαγγελματική ζημιά (ήδη μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να πληροφορηθεί το περιεχόμενο του εξώδικου).
Εγώ αποφάσισα ότι τα δικαστήρια δεν είναι χώροι που μπορούν να βοηθήσουν την Άρτα αλλά μια φθορά και για τους δυο μας. Άλλωστε στις 4 Μαΐου 2021 στο καφέ Florian σας έδωσα 15 ιδέες γραπτώς ( φωτισμός κάστρου, παραλίμνια και παραποτάμια σπορ, Αρτινό Λιστόν κτλ).
Τόσο πολύ θέλω να σας βλάψω.
Κύριε δήμαρχε ασχολούμαι με την Άρτα από την Αθήνα 25 χρόνια και έχω συμβάλλει ενεργά στην διάσωση του αρχοντικού Τζανέτου στην ίδρυση της Πινακοθήκης στην διάσωση των Ψαροπλιών στην αγορά Πινάκων για την Πινακοθήκη στην διάσωση του αρχοντικού Παπακώστα στον υπερδεκαετή αγώνα για την επαναλειτουργία του ΞΕΝΙΑ και τόσα αλλά.
Όλη η Άρτα ξέρει την δράση μου όλα αυτά τα χρόνια και μόνο θετικά σχόλια εισπράττω.
Το εξώδικο από την πλευρά σας με την θεσμική θέση του Δημάρχου μόνο απογοήτευση μου έφερε και ερωτήματα αν αξίζει τελικά όλο αυτό που κάνω για την Άρτα εις βάρος της δουλειάς μου, του χρόνου μου, της οικογένειας μου και φυσικά της τσέπης μου (πρέπει να είμαι ο μόνος Αρτινός που πληρώνω για την πόλη).
Παρότι επιτεθήκατε με σφοδρό τρόπο στην Λέσχη Αρτινών και δημοσιεύσατε φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου με τίτλο: ”Ελάτε να μας ξεβλαχέψετε”, εμείς κάναμε ότι δεν καταλάβαμε τίποτα.
Όποια βοήθεια θέλετε για το καλό της Άρτας από εμένα θα την έχετε, η πόλη θα υπάρχει και μετά από εμάς.
Με εκτίμηση
Στάθης Β. Μπαρτζώκας
Ψυχίατρος -Ψυχοθεραπευτής

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα